Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalý růst u dítěte

Od: vandatomanova odpovědí: 10 změna:

Ahoj holky, mám dceru Lenku 12 let má asi něco kolem 150 Cm. Když přišel do 1.:třídy byl jeden z největších, ale už chodí do 6.

třídí a je jeden z nejmenších. Poprvadě sama jsem malá mám jen 155 Cm ale manžel má 182 Cm *uf*. Zajmá mě kolik tak ještě může vyrůst *mir*. Stravu jíme docela zdravou občas se tam něco oběví sladkého *ticho*. Na sport nechodí někam ale sportujeme a cestujeme o víkendu. Jenom menší problém dcera moc nejí maso (třeba jenom k obědu jí maso).

Měla jsem ještě jednu dceru Petru která má 170 Cm sport a výživa to samé. Kolik tak moje dcera Lenka muže vyrůst a co proto změnit?

Pomalý růst u dítěte

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

4x

Lidi, jestli nemluvíte rodile česky, tak to musíte napsat. Jinak když vaše otázka nedává gramaticky smysl, budou vás mít ostatní zdejší čtenáři za blbce.

Státní zdravotní ústav: Tělesná výška 0-1/...

Čísla platí pro Češky. Imigranti se musí porovnávat s hodnotami výšky v jejich zemích.

doplněno 09.06.19 09:57:

150cm a 12,5 let zvýrazněno.

Pomalý růst u dítěte #2
Pomalý růst u dítěte #3

hodnocení

2x

Dcera má průměrnou výšku. Ve věku 12 let je pravděpodobné, že ještě poroste. Zkuste si to spočítat:

maminka.cz/...

*houpy*

111®
hodnocení

2x

navštivte endokrynologii

... a řekněte jim, že se nudíte a tak vytloukáte po doktorech, že? Co, byste proboha, chtěl řešit s tím doktorem, když holka má naprosto průměrný vzrůst, jen matinka uměle vytváří problém?

BTW - cizí termity jsou svi*ě - není endokrinologie, jako endokrynologie, že...

vandatomanova
hodnocení

Dcerá už tu výšku má od 3.třídy *zed*

hodnocení

1x

mín než 150

Trochu nechápu..." Mám dceru Lenku...když přišel do 1.třídy, byl jeden z největších". *ee*

vandatomanova
hodnocení

Klávesnice si to sama opravila a já neskontrolovala *klik*

vandatomanova
hodnocení

Moc se tam omlovám za chybu ale furt se to automaticky opravuje (nevím proč ale řeším to) na mužský rod. Snad pochopíte má to být v ženském rodě *zed*.

hodnocení

0x

mín než 150

Pokud je to tak, jak jsem pochopila, že vaše dcera za tři roky vůbec nevyrostla, tak to je snad jasné, že už jste dávno měli navštívit lékaře, protože toto opravdu není normální. Pokud je to tak, že někdo jen pomalu roste a v dospělosti je menší, tak o nic nejde.

mín než 150

Dříve každý rok dětská lékařka každé dítě prohlédla, zvážila, změřila a zapsala údaje do karty, takže ve zdravotní dokumentaci musí být patrno, že dítě neroste, jak by mělo a hledá se příčina, dělají se vyšetření. Jak funguje v současnosti dětské lékařství, to nevím. Pravděpodobně si za tím musí rodiče jít sami a žádat vyšetření dřív, než se něco zanedbá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]