Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpadky paměti ?

Od: hledambanan odpovědí: 12 změna:
Dobrý den, před chvílí jsem si k seriálu přinesla banán, že si ho sním při sledování seriálu. Seriál běží zhruba 13 minut, já sáhnu po banánu a je tam jen slupka. Přitom si nepamatuji že bych ho jedla. Kde je můj banán? Mám výpadky paměti?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, pokud jste banán snědla, tak cítíte jeho chuť v ústech. Pokud jste ho nesnědla (nebo někdo jiný), tak bude na podlaze či na sedačce. Ovšem, spíše si myslím, že seriál je tak napínavý, že jste pojídání banánu nepostřehla a mozek byl vytížen sledováním děje v TV. Zdravím!

hodnocení

2x

Dobrý den. Kde je Váš banán samozřejmě nevím, ale zkuste se trošku více pozorovat. Pokud se jedná o výpadek paměti, mělo by se to projevovat častěji. Pokud zjistíte, že se to opakuje, tak to konzultujte s lékařem.

liska5
hodnocení

1x

Mikrospánek to nebude, ale zjevně poutavý seriál.

72mona
hodnocení

1x

Řešit bych to začala v případě, že by k výpadkům docházelo častěji. Jinak souhlasím s tím, že mozek prostě zaměstnalo něco jiného (seriál). Právě z tohoto důvodu se nedoporučuje (lidem s problémy s váhou) při jídle číst, sledovat televizi, telefon... Pak se toho zkonzumuje mnohem víc, než je třeba. M.

hodnocení

1x

To je celkem běžná situace u často se opakujících úkonů, starších lidí, uhoněných a vystresovaných...

Je na tom něco i stereotypu... I když věřím že asi banány pořád nejíte... Spíš bych se snažil hlídat, zda se to neopakuje moc často...

hodnocení

0x

Jasný mikrospánek.

hihi
hodnocení

0x

no to já jdu pro něco kousek jinam do jiné místnosti a když tam přijdu tak často už nevím,pro co jsem tam:) vlastně šel.Někdy přemýšlím,jestli už nezačínám blbnout na hlavu...

figurek*
hodnocení

0x

můj někdejší šéfík takhle jednou běhal po kanceláři, pak se na chvíli zamyslel a povídal : "Co jsem to chtěl? Aha. Vyčurat." a šel na WC. Totéž se párkrát stalo i mě. A taky se mi často stává, že si nepamatuji, jestli jsem zamkl auto nebo ne. Když se vrátím ho zkontrolovat, vždycky je zamčené.

Nepropadejte panice, protože stejně jako všichni lidi i vy máte malý mozek. Ten má jednu pěknou vlastnost, dokáže fungovat nezávisle na velkém mozku. To fungování je někdy tak zautomatizované, že se o něm velký mozek ani nedozví. No a všechny vaše podvědomé pohyby řídí právě malý mozek... :)

mili3478*
hodnocení

0x
Jen genialni lidi si nepamatuji kraviny,je to znamka vyssi inteligence.

panda*
hodnocení

0x

Kdyby jste měla v místnosti kameru, tak by jste viděla, že seriál vás natolik zaujal, že jste ani nepostřehla , kdy a jak jste banán sama zblajznula.

samosato*
hodnocení

0x

Stává se mi něco podobného, ale s víkendem. Jdu takhle v pátek odpoledne domů z práce a najednou blik... a je pondělí.

Ale jinak... pokud se vám toto stává častěji, doporučuji návštěvu lékaře.

hodnocení

0x

Já v práci jdu udělat běžnou každodenní úkon, trvající 5 sekund, udělám 2 kroky zpět a nejsem si jistý, jestli jsem ho vlastně udělal nebo ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]