Dobrý den, před chvílí jsem si k seriálu přinesla banán, že si ho sním při sledování seriálu. Seriál běží zhruba 13 minut, já sáhnu po banánu a je tam jen slupka. Přitom si nepamatuji že bych ho jedla. Kde je můj banán? Mám výpadky paměti?
Dobrý den, pokud jste banán snědla, tak cítíte jeho chuť v ústech. Pokud jste ho nesnědla (nebo někdo jiný), tak bude na podlaze či na sedačce. Ovšem, spíše si myslím, že seriál je tak napínavý, že jste pojídání banánu nepostřehla a mozek byl vytížen sledováním děje v TV. Zdravím!
Dobrý den. Kde je Váš banán samozřejmě nevím, ale zkuste se trošku více pozorovat. Pokud se jedná o výpadek paměti, mělo by se to projevovat častěji. Pokud zjistíte, že se to opakuje, tak to konzultujte s lékařem.
Řešit bych to začala v případě, že by k výpadkům docházelo častěji. Jinak souhlasím s tím, že mozek prostě zaměstnalo něco jiného (seriál). Právě z tohoto důvodu se nedoporučuje (lidem s problémy s váhou) při jídle číst, sledovat televizi, telefon... Pak se toho zkonzumuje mnohem víc, než je třeba. M.
no to já jdu pro něco kousek jinam do jiné místnosti a když tam přijdu tak často už nevím,pro co jsem tam vlastně šel.Někdy přemýšlím,jestli už nezačínám blbnout na hlavu...
můj někdejší šéfík takhle jednou běhal po kanceláři, pak se na chvíli zamyslel a povídal : "Co jsem to chtěl? Aha. Vyčurat." a šel na WC. Totéž se párkrát stalo i mě. A taky se mi často stává, že si nepamatuji, jestli jsem zamkl auto nebo ne. Když se vrátím ho zkontrolovat, vždycky je zamčené.
Nepropadejte panice, protože stejně jako všichni lidi i vy máte malý mozek. Ten má jednu pěknou vlastnost, dokáže fungovat nezávisle na velkém mozku. To fungování je někdy tak zautomatizované, že se o něm velký mozek ani nedozví. No a všechny vaše podvědomé pohyby řídí právě malý mozek...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.