Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , můžu jako občan ČR narukovat v Rusku do jejich armády?
V případným konfliktem mezi západem (Nato) a Ruskem bych se rozhodně přidal na Ruskou stranu .
Hrozil by mi nějaký trest od Čr nebo si každý může válčit za koho chce?
Tr. z. § 321 Služba v cizích ozbrojených silách
(1) Občan České republiky, který v rozporu s jiným právním předpisem koná službu ve vojsku nebo ozbrojených silách jiného státu, bude potrestán odnětím svobody až na pět let.
(2) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.
Doplnění pro @ra252
Z. č. 585/2004 Sb. branný zákon
§ 34
(1) Občan smí vstoupit do ozbrojených sil jiných států pouze se souhlasem prezidenta republiky na základě své žádosti, nestanoví-li tento zákon jinak.
(4) Občan, který má více státních občanství, může vstoupit do ozbrojených sil jiného státu, jehož je také státním občanem, bez souhlasu prezidenta republiky. Bez souhlasu prezidenta republiky může vstoupit do ozbrojených sil jiného státu též občan za předpokladu, že tento stát je členem mezinárodní organizace zajišťující společnou obranu proti napadení, jíž je Česká republika členem.
Právně nesmíš,to by jsi tam musel emigrovat a mít jejich občanství.
Jen nevím proč se to vám ostatním tak nelíbí...vím že k tomu konfliktu nikdy nedojde,jak NATO,tak rusko ví že by to byl absolutní konec pro obě strany a ze země by byla radiační pustina. Ale kdybych si měl v případném boji vybrat taky nepůjdu a američany proti rusku.
Po takovém boji by už žádná ČR neexistovala,takže kdyby se ti náhodou povedlo přežít,měl by jsi ty a ostatní přeživší jiné startosti než že by někdo někoho žaloval
@karbanatek - A koštata z USA ty bytostně nesnáším a Češi se jim klaní až na zem fůůj.
Na dotaz jste odpověď dostal - co kdybyste si podobné výlevy nadále nechal pro sebe?
Jsme historicky spjatý s Ruskem a nebo USA? Rusko bylo je a bude v Evropě a co USA? Vždyť oni ani neví kde ta Česká Republika vlastně leží posledně jsme byly pro Usáky Čečna a Muslimové.
Jsme historicky spjatý se Západní Evropou. Tisíc let tady máme západní křesťanství. Ne východní pravoslavné, ale západní katolické. Celý středověk a raný novověk bylo Rusko jen vzdálenou zemí za Karpaty, o které nikdo nic moc nevěděl. Nepatříme k USA, ale patříme k Západu a USA patří taky k Západu.
Znovu ti radím - nauč se rusky a jeď tam na rok pracovat a pak nám pověz. Jestli se vůbec vrátíš a nezůstaneš někde ležet v lese, kde tě nikdy nikdo nenajde.
Zajed si na Ukrajinu, tam mužeš v klidu čekat na Amerického vojáka. Mezi tím si mužeš dlouhou chvíli krátit střelbou do místních obyvatel, nebo civilních letadel.
ra...Nevím co je, ale chce do Ruské armády. Ukrajina je neblíže kde Ruská armáda operuje. Ale to dobře víš.
Sovětský Svaz a následně Rusko mně a mojí rodině nic neudělali naopak jsem na světě jen kvůli osvobození Evropy od fašismu Sovětský Svazem. Tod historie . Rusko je pro mně jasná volba . V případě konfliktu mezi Nato a Ruskem narukuji do Ruské armády a nebude mi dělat sebemenší problém ko... Čechy v Nato.
Čau a dejte pokoj Rusku však to jsou Slované stejně jako my . A koštata z USA ty bytostně nesnáším a Češi se jim klaní až na zem fůůj.
Osvobodili Československo od fašismu jen proto, aby ho mohli okupovat a ovládat úplně stejně dalších 40 let. Přitom lovili bývalé Sovětské občany, kteří utekli z Ruska během VŘSR. USA od fašismu osvobodily celou západní Evropu i západ Čech - a za pár let se stáhli a nechali Francii, Německo i Itálii, ať se můžou sami rozvíjet. A ještě jim nabídly peníze na rozvoj v Marshalově plánu, které Československo na příkaz SSSR odmítlo. Přečtěte si něco o historii. Ruská vláda se nyní hlasí ke Stalinovi, neustále zkresluje fakta i historii a vy se necháváte jako ovce zblbnout.
Nemusíte mít rád USA, nejsou dokonalé, ale válčit za Rusko, za Putina, za rozšíření země lži, to může jen naprostý ovce s vymytým mozkem.
A ještě něco - bez znalosti ruštiny Vás ruská armáda stejně nepřjme a pokud jo, postaví Vás do první řady, kde přežijete 15 minut. Měl byste se Rusky naučit a aspoň rok tam žít. Pak nám poreferujete.
@karbanatek Sovětský Svaz a následně Rusko mně a mojí rodině nic neudělali Vynechám následné Rusko. Ale násilné a zrůdné obsayení Československa hlavně vojsky SSSR se tě netýkalo, že?
kartáginec a jak se dotklo mně obsazení ČSSR Sovětským Svazem? Já jsem je cítil bezpečně v ČSSR mně nikdo neublížil . Kdyby tady nebyla železná opona a žádný komunismus tak vám garantuji že tady máme 2 miliony muslimů vy chytráci.
karbanatek - zjistěte si, kolik muslimů žije v Rusku a budete šokován. Víte, že snad každý druhý bojovník IS mluví (nebo mluvil) rusky? Až budete v řadách ruské armády, tak Vám třeba bude velet muslim (a to těžko rozdýcháte při své "inteligenci"). No, já si myslím, že Vás celá tato zvrácená myšlenka přejde spolu s pubertou.
Třeba na jatka, hlavně když nás vedou. Jo, pastýř ovcím taky neubližuje, odkud nepřijde čas porážky.
Takže tobě je jedno, že Sověti tady ubližovali tisícům lidí, hlavně že neublížili tobě. Takže se k nim klidně přidáš a budeš s nima ubližovat dalším.
Ještě mi pověz, jak ti podle tvé logiky ublížilo USA.
Dobrý den, pokud dotaz myslíte vážně a není to jen provokace, legrace nebo projev "vylízaného mozku", tak to udělejte a neřešte jako srab následky svého rozhodnutí. Vám už potom může být zcela jedno, jak by to bylo zde posuzováno podle zákona, protože se přeci nebudete z boje (jak si přejete Vy, tak vítězného) vracet do poražené země, proti které jste bojoval. Ostatně, v případě takového konfliktu už by stejně nebylo kam se vrátit (i Vaši blízcí a rodiče budou po smrti). Zdravím!
karbanatek - už jste to oznámil v rodině, že je jednou budete v ruské uniformě zabíjet? Rodina Vás v tomto podporuje a už se na to těší? Nedostal jste facku přes celou hubu?
Tak já nevím. Na počátku byla otázka, podle mne řekněme trochu naivní, ale budiž. Tato otázka bylla zodpovězena a pak se rozvinula disuzew, v níž se @karbanatek projevil jako sobecká, sebestředný smrad, kterému záleží jen na tom, aby jemui nikdo nešlápl na bebíčko a na ostatní se*e. Odhalil se pškně, ale k původní otázce to nijak napřispívá. Já osobně končím, ostatně myslím si, že by stálo za to otázku uzavřít, ale nebudu adminovy a sylům do ničeho mluvit-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.