Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysvětlí mi někdo dropshipping?

Od: dropshipper odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, zaujal mě dropshipping, ale nemohu najít odpověď na otázky, kde sehnat ty dodavatele? A jak je to s fakturami?
Chápu to tak, že si najdu např.na Aliexpressu nějaké zboží, např. sluchátka, vložím fotky a popis produktu na můj e-shop, když si někdo to zboží objedná, tak mi přijde objednávka, já půjdu na produkt, kde jsem našla ty fotky atd. a normálně ho jakoby objednám, ale napíšu tam údaje toho, kdo si to objednal na mém e-shopu, takže to přijde rovnou tomu zákazníkovi? A jak je to potom s fakturou, když prodám např. zboží za 20$, ale originálně stojí 15$, tak mu nemůže přijít faktura s tím, že to stálo 15$. :D
Nebo se mám domluvit s tím dodavatelem nebo mu to ani nemusím oznamovat?
Potřebovala bych to vysvětlit, ale nějak jednoduše, děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A nebo přímo https://dropohs.cz/

Dejte si dropshipping a dropohs na google a čtěte. Proto google existuje.

joudic*
hodnocení

1x

sam jsem koder a umim si zadarmo udelat krasny eshop s objednavkovym systemem napojeny na api a xml, odladeny pro vyhledavace a takovy jsem si udelal pro sebe, jsem i na heurece, mam obri nabidku z nekolika oblasti a uz to jede cca 2 roky a vydelal jsem na tom po odpoctu hostingu za celou dobu cca 16tisic... vecne otravovani s tim, ze dodavatel uvadi veci skladem a pritom skladem nejsou atd.. cili nerad vam beru iluze, ale neni to uplne cesta... mozna pred 10 lety. Ted uz je trh presycen. Dodavatele samozrejme neprozradim. Jinak zakaznik vam urcite nepocka 30dni na dodani z aliexpressu, nepocka ani tyden a zrusi objednavku.

mot
hodnocení

0x
udelala jste na aliexpressu aspon nekdy jednu objednavku? pohybuju ze ano, pak byste vedela, ze vam cinan zadnou fakturu neda...

hodnocení

0x

Zákazníkem Aliexpressu jste vy a vašemu zákazníkovi prodáváte vy, takže mu i účtujete. Vy platíte Aliexpressu, zákazník platí vám.

mot
hodnocení

0x
a jste pripravena, ze kdyz vam nekdo vrati zbozi, tak budete hluboko v minusu?

hodnocení

0x
1. Většina lidí si to dnes objedná rovnou bez překupníka 2. Zboží jde klidně i 2 měsíce a pochybuju, že někdo bude tak dlouho čekat. 3. Přeji mnoho úspěchů s vyřízením reklamací, nebo vrácením zboží...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]