Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předprodej zboží?

Od: ludas* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den chtěl bych se zeptat uvolnila se. Mi menší čas peněz a chtěl bych je zainvestivat do zboží z cizyny ale nevím zda se tu uplatní i když mám zjištěno že ano a konkurence není jde mi o to zda jde založit eshop s předprodejem abych v sledoval zda by byl zájem zatím by tam byla položka že se čeká na naskladnění nebo tak něco abych zbytečně nezakládá živnost jde to nějak takto aby to financaku nevadilo zatím by šlo o pruzkum pokud by těch objednávek bylo určitý počet rozjel bych to na plno doprava je kupodivu rychlá dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fu
hodnocení

2x

Žádný předprodej neexistuje. Ode den kdy si zřídíte ŽL, tak můžete podnikat, nikoliv před tím.

Máte-li volnou nějakou finanční částku, obětujte ji na doplňující kurz češtiny. Ani fakturu byste česky nenapsal.

mot
hodnocení

1x
a jak to budete tem zakaznikum fakturovat?

samosato*
hodnocení

1x

Chce se mi *blee*

ludas*
hodnocení

Nikdy jste na alze neviděli předprodej zboží tam jen lidi vyplní kolonku se zájmem o zboží žádná fakturace atd

re4zon
hodnocení

0x
Kdyz tam jasne napisete ze jde o pruzkum, ne o obchod a prodej zbozi bude MOZNA probihat az budoucnu, tak si muzete takto zjistovat co chcete. Ale chci videt jak dostanete nejaky realny traffic na takovy web, podle me si to predstavujete jak hurvinek valku. Zvlast pokud bude psan podobnou formou jako uvodni prispevek.
re4zon
A jen bych vas jeste upozornil, ze takto muzete sledovat mozna tak policko mam zajem/nemam zajem. Jestli myslite ze si udelate web s registraci a nejakymi predobjednavkami bez podnikani a casem budete temto "zakaznikum" neco nabizet, tak si nejdriv zjistete neco o sprave osobnich udaju, povinnosti pri dovozu komercniho zbozi (napr. prodavat tu zbozi z ciny bez schvaleni pro eu trh) atd.

ludas*
hodnocení

Děkuji za odpověď píšu to na rychlo v práci mám toho víc.. Byl to asi blbý nápad spíše se rozhodují pro přímý prodej a eshop ale jak píšete musím v zjistit jak to je zboží není Čína ale USA a je určeno i pro EU a splňuje některé normy jenom je zboží v angličtině takže český manuál a nevím co vše k tomu dále je potřeba psal jsem výrobní společnosti ohledně velkoobchodní ceny a spolupráce ale bohužel nespoluoracuji..

hodnocení

0x

Tak při tom investování nezapomeň taky na to, že záruku budeš držet ty, tedy pro běžné koncáky 2 roky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]