Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Socialni, zdrav.poj. vs. výpověď

Od: stanavaf® odpovědí: 1 změna:
Dobrý den,
Před měsícem jsem podala výpověď z PP, trva 2 měs. výpovědní lhůta. Nyni mi dali písemně, že musim vybrat dovolenou a napracované hodiny a hned odejit s tim, ze co mi budou hodiny chybět, bude se jednat o překážku v práci na straně zaměstnavatele a doplatí mi to průměrem. Je v tomto případě zákonná povinnost pro zaměstnavatele aby mi i v techto dnech "překážky" uhradil soc. a zdrav. pojištění?
Děkuji (mám obavu...)
St.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pracovní poměr končí dnem uvedeným v potvrzené výpovědi. Do toho dne je zaměstnavatel povinen za tebe uhradit ZP i SP. Překážka v práci na straně zaměstnavatele na tom nic nemění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]