Dobrý den, v tomto horkém počasí jak se správně opálit? Aby člověk nevypadal jak spařený p...e? Máte nějakou metodu, třeba po 10 min měnit polohu na dece u vody atd.? Mně se opali jen nějaké místa a potom to vypadá. Stehna červená, lýtka bílá záda ramena červená v pase bílá. Tváře bílé čelo rudé a nos.mate osvědčené krémy na opalování? Děkuji
Já se vždycky nejlíp opálil při práci "na vzduchu" (na stavbě, na zahradě...) . Žádné obracení, ani žádný časovač jsem při tom nepotřeboval. Pokud jsem zůstal někde ležet, často do dopadlo nedobře. Zvlášť v prvních dnech, kdy kůže nebyla na slunce ještě zvyklá.
Já jsem úplně svetlounká a uplne do hneda se opálím jen u moře nebo na horách. Ale pak mi to zas dlouho vydrzi. Tady ve čechách mi na hnedavé opaleni pomáhá nivea s karotenem.a střídám s olejem Nubian.
Vypadá to, že budete jeden ze světlých fototypů, které se špatně opalují. Pokud jste nikdy neměla pleť opálenou do hněda, tak Vám, žádné krémy, ani rotace na dece dle stopek nepomůže. Bohužel.
Jedině snad nějaký samoopalovací krém, ale s tím nemám zkušenosti.
Opakovat třeba každý den ze všech stran, ale použít krém a nebýt tam extrémně dlouho. začít pozvolně, řekl bych, že náběh na neomezené /delší opalování bude v řádu týdnů. Co se týče opakování, nevím.
Na to se nedá přesně odpovědět, co člověk to jiný vztah ke slunci, někdo se hned spálí jiný se třeba ani nemaže, nezáleží ani na barvě vlasů, snad jen přírodní zrzky se více pálí. Např. moje mamka je blondýna, já černovláska a ona byla vždy opálená více a to se mazala obyčejným olejem. Manžel se nemazal, byl vždy někde pod stromem a taky byl víc.
Jinak já už léta nedám dopustit na Nubian a v zahraničí si kupuji speciální olej s citronem na opalování, ale ten nemá ochranný faktor.
liska5
Nubian a Contraviol. Tím vždycky voněly ty staré dřevěné šatny na Kamencáku v Chomutově.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.