Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s Alavis na revmatoidní artritidu?

Od: jancaa odpovědí: 9 změna:

Zdravím,

chtěla bych se zeptat, zda pomáhá Alavis (ať už ten určený pro koně :) nebo ten lidský) na revmatoidní artritidu (zánětlivé onemocnění) nebo jen na revma?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

0x

Alavis jsem nezkoušela, nemohla, nesmí se brát společně s léky na ředění krve.

Mám dobré zkušenosti s horsecare.cz/...

tablety mají i protizánětlivý účinek. Zda vám to pomůže nelze odhadnout.

Je více druhů, přečtěte si i recenze

heureka.cz/...

hodnocení

0x

Nevím zda na revmatoidní artritis, ale sotva jsem chodil, kotníky vyrabované. Doktoři by je tak nejradši rozebrali a koukali co jim je, což jsem nedovolil. Utratil spoustu peněz za Kamzíky a Condrosulfy aj. Až Alavis opravdu pomohl. Ale myslím si, že každý jsme jiný a každému může pomoci něco jiného.

babusa*

Ringo,souhlasím s Vámi.

hodnocení

0x

Revmatická artritida patří mezi revmattická onemocnění, zkráceně revma. Alavis je na podporu chrupavek, na artritidu je nutno brát především protizánětlivé léky, které jsou na předpis a hradí je pojišťovna. .Je třeba zjistit, jak silné je zánětlivé onemocnění a nechci vás urazit, máte skutečně artritidu a nikoliv artrózu?

Kromě léků a fyzioterapie se pacientům trpícím artritidou doporučuje pozměnit stravovací návyky. Konkrétně je dobré omezit potraviny, které obsahují kyselinu arachidonovou, která se nachází například ve vepřovém mase a vejcích. Naopak se doporučuje zvýšit přísun nenasycených mastných kyselin, vitamínu C a E, vápníku a vitamínu D.

samosato*
hodnocení

0x
Konzultujte s lékařem. Existuje i Alavis pro lidi, takže by se k tomu vyjádřit mohl. Veterinární přípravek vám samozřejmě oficiálně nedoporučí.

Asi před týdnem jsem četl, že se ptali firmy co pustila na trh Alavis pro lidi na jeho složení a prý je to naprosto shodné, pouze přesypané do jiných dóz aby se lidi nebáli. Ale zdroj už asi nedohledám.

samosato*

Myslím že je tam upravené i dávkování pro lidskou váhu.

Článek možná myslíte tenhle: ds-test.cz/...

babusa*
hodnocení

0x

Dobrý den,na revmatoidní artridu nevím,jestli pomůže,ale já jsem měla Alavis pro koně a využívala,teď mám pro lidi Barnys triple blend,složení je téměř stejné.Měla jsem ten první i tento pro lidi v prášku.Chodím s artrozou levé kyčle 3 roky,výměnu kyčle mám naplnánovanou na půlku září.Moje zkušenosti jsou dobré,po pár týdnech Alavisu přestaly bolesti nohy v noci,i jiná úleva byla.Sice pokulhávám,ale s holemi zatím nechodím,zvládám to.Na operaci mně doporučili taky kvůli věku,takže jí neuteču.Neberu žádné léky na bolest.Ten první jsem si objednávala přes internet,druhý už jsem koupila v lékárně Dr.Max normálně.A nejsem v mém okolí jediná,kdo se tímto"krmí",můj lékař,kterému jsme to řekla,mi řekl,ať ho beru,od doby,kdy to jím,čili skoro 2 roky,se mi kyčel zhoršila podle dr.málo,takže tomu věřím.Dr.čekal po těch dvou letech to o hodně horší,pořád jsem na 3.stupni.Takže za mé zkušenosti a pocity ANO.A to první jsem jedla denně,někdyy po úlevě vynechávala,to druhé balení dělám pauzy,beru tak 2x týdně podle návodu-je to hořké jak potvora,takže si to dávám do vody a po rozpuštění to vypiju,nesladím,mně to nevadí,ale známí si to přislazují.Stojí to kolem 1000 Kč,ten první vydržel kolem roku.

soleca
hodnocení

0x

Zdravím, já mám geneticky vrozenou revmatoidni artritidu od 40, kterou jsem získala po své máme, ta zase po své a nedávno ji zjistili i mému bráchovi co má 45let.Alavis jsem si studovala velmi dlouho a to jak pro lidi, tak i pro koně. Proběhly studie, že ten pro koně j to samé co pro lidi přečetla jsem toho o tom spoustu a mám i spoustu kamarádů, kteří berou ten pro koně zabírá jim a jsou nadšení. U toho pro koně je jen třeba vypočítat dávku na koně, takže já beru na 60 kg kone:)K vaší otázce... NE, u mě Alavis vůbec nezabírá a u manžela taky žádný zázrak, ale brát to budu dál, protože mi neublíží..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]