Nejste přihlášen/a.
Když se jde k volbám, je možné požádat o lístky i v místnosti. Mě by zajímalo jak je určen jejich počet, jak procentuálně a jestli to stačí, je počet nějak upravován zpětnou vazbou --(například sledováním, kolik lidí žádalo o sadu a kolik dostalo kolika se nedostalo)
Mám kamaráda, který pravidelně sedí u voleb. Info od něj:
vím, že jsou jich vždycky neuvěřitelne přebytky a lidí si je bere naprosté minimum. Skoro bych si tipoval, že určitě poloviční počet lístků, které dostane obec k roznosu voličům v obálkách do schránek, obec dostane i do volební místnosti. U nás je 800 voličů, tzn 800 sad lístků do obálek/schránek a pokud se můj odhad, soudě dle počtu krabic potvrzuje, 400 sad do volební místnosti. Takže 1/3 až 1/2 si myslím, že je rezerva.
Zpětně se bohužel nikam nic nehlásí, nevyužité lístky se zapečetí a určitě následně po nějaké lhůtě likvidují...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.