Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odvlhčovač

Od: pierot odpovědí: 1 změna:
mám sklep a v něm vlhkost 74% ve dne v noci 64% koupil jsem odvlhčovač vzduchu a chci ho pouštet jen ve dne( v noci mě ta vlhkost nevadí a taky kvůli úspoře el. energie),bylo by dobré jeho chod nastavit od 9 do 21h.Dá se to řešit spínacíma hodinama,háček je v tom ,že pokud ho odpojím od sítě,byť je zapnutý a nastavený po jeho opětovném zapnutí do sítě je třeba ho znovu spustit tlačítkem start.Zkuste poradit jak tento problém vyřešit.Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud se jedná o přístroj na 220 V, lze vypínač vyřadit z okruhu a vodič propojit přímo. Pak vznikne možnost spouštět přístroj zasunutím do zásuvky neboli možnost využití vřazení časového spínače. Pozor na parametry přístroje a časového spínače (W). Já se ale domnívám, že vlhkost okolo 70 % ve sklepě je velmi dobrá, záleží nač jej využíváte. Já bych ji bral všemi desíti... Mám opačný problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]