Nejste přihlášen/a.
Zdravím, v sobotu mám jít na oslavu spolužákovi, ale nemám ponětí, co mu mám koupit. (jsem holka)
Do školy nějakou věc to je blbý to by asi moc neocenil a stejně už bude konec. On je hodně přes počítače a jinou zálibu asi nemá. Jedině, že bych mu koupila kebab nebo pizzu, protože on je hodně přes toto jídlo, ale to nevím no...
Nevíte co koupit 14ti letýmu puberťákovi takhle narychlo? (+-200Kč) díky
Ano, Pay safe card bude nejlepší volba. Dá se to koupit v každém Tipsportu a dnes už i v kdejaké trafice
Ac nůž "rybička"z Mikovu? Dá se koupit od nějakých pětasedmdesáti korun třeba v Hornbachu například, ač po astronomické ceny v luxisnmím provedeni z damascénské oceli a pozlacené. (třeba v ALZE, ale jsou i dražší; to je ovšem jen tak pro zajímavostdostyanou sei kolem těch dvou stovek a třeba i s vlastním nápisem)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.