Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce v Modré Pyramidě

Od: petis odpovědí: 4 změna:

Dobrý den ,hledám nové zaměstnání.

Na internetu jsem narazil na inzerát správce datavého kmene od společnosti Modrá Pyramida.

Dnes jsem se zúčastnil pohovoru,měli zájem mi pozici ihned nabídnout,jelikož mám ekonomické vzdělání VŠ.

Praxe ve finančnictví také 5 let.

Ale co mě zarazilo je že je to práce na IČO a v pracovní smlouvě uvádějí najednou že je to místo ´´poradce´´.

Řekl jsem tedy že si všechno vezmu domů a prostuduji si to v klidu.

Mám totiž podezření že to funguje uplně stejně jako nesmyslný projekt OVB,kde poradce dělá i vyučený kuchař,ne-li maturant ve 4 ročníku.

Máte prosím někdo zkušenosti s prací v Modré Pyramidě?

Mám obavy že je to IČO ,nikdy jsem na sebe nepracoval a co znám z okolí ty pseudo poadce,ty na tom taky nikdy nic nevydelali ,děkuji moc za odpovědi a zkušenosti.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

6x

Mazejte pryč. Když máte mít IČO, tak nemůžete mít pracovní smlouvu se zaměstnavatelem.

hodnocení

1x
Odpovím Vám i bez zkušeností s MP.
Pojištění jako každé jiné. Podobné produkty a desetitisíce poradců různých pojišťoven včetně možná i těch kuchařů. Boj o zákazníka. Pokud ten kmen dostanete k dispozici, máte jakous takous šanci, že se uzivite. Pokud si kmen musíte teprve vytvořit, dle mého názoru šanci nemáte.
A práce na IČO znamená, že si třeba některý měsíc budete i muset půjčit peníze, abyste vyžil.
Anebo můžete být v balíku. Ale k tomu se zrovna nekloním.
Za mě ne.

hodnocení

0x

Syn dělal něco podobného po maturitě, jen u jiné instituce, jako absolvent měl problém sehnat po škole práci. Faktem je, že sjednal různé produkty celé rodině a známým, potom sháněl po tlf, vybral si jako cílovou skupinu lékaře, tak to docela šlo, byl šikovný.

Ale měl ve smlouvě, že pokud smlouvy popadají do 2 let, tak za ně musí vrátit vyplacenou provizi. Potom byl již zaměstnaný v bance a musel vracet cca 50 tisíc za vyplacené provize ze smluv, které klienti zrušili.

Já na to ani nenahlížím špatně, lepší, než se flákat doma, navíc z toho školení čerpal hodně potom i v zaměstnání. Ale on měl obchodku a nezaměstnanost byla tenkrát také v jiných číslech. Navíc bydlel doma, takže jsem pomohla, když se nedařilo.

Zkuste se poohlédnout někde jinde, s Vaším vzděláním máte přece na víc, tohle přece můžete dělat kdykoliv...

..ještě k tomu kmeni.. pokud dostanete kmen, kde budou již zavedení poradci, ještě se snad dá, i když ta fluktuace tam byla hrozná, stále školili, poradci to zkusili, odcházeli.. ten Martin, co byl nad synem.. ten měl věčné nervy, tlak, že nejsou sjednané produkty, o klidné práci nemůže být ani řeč, osobně bych to nedělala ani za nic...

ale vytvořit svůj..to se mi v dnešní době zdá velmi obtížné, spíš nemožné..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]