Nejste přihlášen/a.
Zajímaly by mě zkušenost s mystery shoppingem z hlediska prodejce, úředníka, obchodníka. Setkáváte se s tím často? Poznali jste kontrolora? Jsou triky, jak ho odhalit?
Sám s mystery shoppingem mám zkušenosti jen minimální, jen jsem to zkoušel jako přivýdělek coby mystery shopper. Prodejci atd. je rádi asi nemají, ale neodhalí shoppera, pokud není úplný blbec. Myslím, že jinak nějaké speciální finty neexistují, snad jen, když obchodník při podezření udeří s konstantováním a rozpozná reakce. Nakonec jsem z toho odešel, protože to není fér praktika.
Dělejte svou práci poctivě, buďte ochotný a slušný a mystery shopper vám neublíží a zhodnotí vás dobře. Dělám to mnoho roků a nikoho jsem ještě nepoškodila. Spíš občas někoho upozorním na nějaký nedostatek. To by už musel nějaký kontrolovaný člově opravdu debil, abych ho hodnotila negativně. Drobné nedostatky zapíši, ty neublíží. Tady nemohu psát, co všechno se hodnotí. Dobrého mystery shoppera nepoznáte. A není pravda, že mystery shopping není fér, zaměstnavatelé si tak testují zaměstnance...mají na to právo, platí je. Ostatně, i mne už v prodejně testovali, jak vystupuji coby mystery shopperka. Ajka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.