Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zánět plantární fascie

Od: m123* odpovědí: 2 změna:

Cca před 6 týdny mě začlo bolet chodidlo, protože to nepřestávalo a já víceméně musela chodit po špičce, tak jsem šla k lékaři, který mi řekl diagnozu / po vyštření utz / . Poslal mě na rentgen, napsal prášky a vložky na míru.

Na rentgenu zjistili i drobounkou ostruhu, která však bolest nezpůsobuje. Léky nepomohli, vložky zatím nejsou udělány.

V práci stojím celý den na nohou. První dvě hodiny jsou ok, ale zbývající čas chodím po špičce. Od toho mne už bolí i lýtko, achilovka, druhá noha jak ji víc namáhám.

V úterý jdu na kontrolu kde mne čeká zřejmě obstřik.

Můj dotaz zní zda má někdo zkušenost s touto diagnozou a zda obstřik má smysl a mohl by zabrat? Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

elane
hodnocení

0x

Dobrý den, vlastní zkušenost nemám, ale snad Vám alespoň trochu pomůže odkaz, kde jsou uvedená nějaká cvičení na tento problém. Zkusit to můžete, za to nic nedáte. Držím palce, ať to funguje.

lepsija.cz/...

hodnocení

0x

Mně pomohla laserová terapie.Není placená VZP.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma obstřik

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]