Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám ještě šanci?

Od: ell odpovědí: 5 změna:
Přestěhovala jsem se ke slečně,když jsem bydlela u rodičů, hodně za mnou jezdila.Travily jsme spolu dost času a obě jsme k sobě cítily silnou lásku. Brala jsem to automaticky jako vztah, taky to tak vypadalo,plánovaly jsme spolu aktivity do budoucna. 3mesice po přestěhování se začala chovat jinak, přestala úplně projevovat city a připadalo mi to, že jsem jen spolubydlící. Když jsem se zeptala co se děje,oznámila mi, že už ke mě necítí co předtím a že mezi námi nemůže být vztah a že si po svém boku představuje, někoho kdo nebude jako dítě. Já ji miluju a nemůžu pochopit jak to silné co citila se najednou změnilo, řekla mi že to chce čas a vždy tu pro mě bude, ani mě nevyhodila z bytu. Mám vubec očekávat, že se to zlepší? A že to se mnou zkusí?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, zdá se, že Vás brala opravdu jen jako osobu, o kterou chce pečovat a které chce pomáhat (takové větší dítě, jak Vám řekla) - a už ji to přestalo bavit, resp. pomoc Vám nabízí stále, ale lásku nikoliv. Pokud si nenajdete jiné bydlení, tak se tam s ní v jednom bytě budete jen trápit, protože ona chce vztah s někým jiným. Takže, kamarádkou zřejmě zůstane (když se nerozhádáte), ale partnerkou ne. Zdravím!

zoli
hodnocení

3x

Při společném bydlení se lidé tak nějak více poznají a mohou vyplout nějaké osobní vlastnosti, které ten druhý zatím neregistroval a které mu začnou vadit. A prostě se to stává, že city jednoho z dvojice ochladnou. Vypadá to tak, že se s tím asi budete muset smířit. Být vámi, najdu si jiné bydlení. Pro vás to tak bude lepší.

ell
hodnocení

Problém je, že kvůli ní, jsem šla do jiného města, změnila práci a na její přání si domluvila podobné směny. Co chtěla, to jsem udělala. A na byt se čeká minimálně rok a asi bych to neutáhla. Poprvé bydlím mimo od rodičů a říkala jsem jí, že se ještě můžu změnit, když si před tím nemohla beze mě život predstavit. Před tím bydlela rok sama po 3letém vztahu, který se taky rozpadl. Říkala, že jí nikdo nechce.
zoli

Potom vám tedy nezbývá nic, než čekat ještě ten rok a v současném bytě si žít jenom svůj život, jako by jste byla jen podnájemník. Najít si lépe placenou práci, našetřit si. Také by vám mohla říct, že má novou známost a to stěhování by vás tak jako tak neminulo. Přestěhovala jste se, našla novou práci a směny také i kvůli sobě, protože vám to tak vyhovovalo. Ale prostě vám soužití nevyšlo. Co se dá dělat.

hodnocení

2x

Ne. Pokud k Vám nic necítí a nechce s Vámi mít vztah, protože si po svém boku představuje někoho jiného, pak se to nezlepší a nezkusí mít s Vámi znovu vztah. Jedna zkušenost jí stačila. Respektujte ji a najděte si pro vztah někoho jiného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]