Nejste přihlášen/a.
Ahoj,můžete mi poradit,kam patří práce telefonický tazatel v oblasti marketingového výzkumu,chtěla bych to mít na živnost,zatím to mám na dpp,nevíte do jaké živnosti to patří?Asi do volné.A jak moc je složité podnikat?Nikdy jsem OSVČ nebyla,vim,že všechny informace jsou na netu,ale potřebuji poradit.Dejme tomu,že si vydělám 20000kč na živnost měsíčně,kolik zhruba budu mít pro sebe?Jsem svobodná,bezdětná,nestudent,zdravá,nemám žádné odpisy.Fakt mi pomůže,kdyby třeba poradil někdo,kdo už to dělá a ví co a jak.Budu moc vděčná,děkuji
Telefonický tazatel je pokud vím závislá činnost. Těžko by Vám jako jednotlivci někdo zadal nějaký průzkum.
Pokud Vás zajímá podnikání, začněte nastudováním živnostenského zákona včetně příloh. Analýzu, kolik by činil Váš zisk si budete muset provést sama, případně za ni zaplatit někomu, komu k tomu dodáte veškeré podklady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.