Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolavá záda

Od: alena18 odpovědí: 8 změna:

Poradil by mi tu prosím někdo opravdu účinnou (nebo alespoň z části účinnou) náplast či mast na bolavá záda? Moc na náplasti nevěřím ale prášky brát nechci. K lékaři jsem objednána, potřebuji ale něco hned. Děkuji A.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Záleží na tom, proč Vás ta záda bolí. Jestli máte vyhozenou ploténku, nepomůže ani svěcená voda.

hodnocení

2x

Záleží jakého druhu bolest je. Mě pomáhají speciální cvičení určená jen pro bolesti v bederní oblasti. Co je ale super, je toto. Vyzkoušejte.

A není to jen na klouby, ale na tělo celkově.

elane
hodnocení

2x

Zároveň s tou mastí můžete zkusit i správné dýchání. Lékaři tvrdí, že to od bolestí zad hodně pomáhá. Posílám články, kde si přečtete víc:

yogapoint.cz/...

rehabilitace.info/...

mojezdravi.cz/...

zuzica.cz/...

Pro další informace hledejte na netu: brániční dýchání / dýchání bránicí / dýchání do břicha.

*jasne*

01.06.19 08:02
hodnocení

0x
Olfen gel
alena18
hodnocení

Čtu recenze a vypadá že zabírá, moc děkuji :)

hodnocení

0x

Capsiplast nalepit, než dojdete k lékaři. Za mě tedy super!

hodnocení

0x

Na bolest zad doporučuju bylinku Boswellia serrata. Má to podobné účinné látky jako běžně chemicky vyráběné prášky na bolest, ale chemické to není. Jediná nevýhoda je, že to maličko uspává, takže nejlepší je to brát na noc. Ale opravdu to na tu bolest pomůže.

liska5
hodnocení

0x

Mně zas pomáhá lehnout na elektrickou dečku a vyhřát ten úsek páteře. Na trojku to hřeje podstatně víc, jak kapsaicin z náplasti. K tomu dva Guajacurany, které jsou bez receptu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]