Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Libi se mi starsi holky

Od: mattes* odpovědí: 7 změna:

jo, vím. asi se zde sveze mnoho krytiky ale mam otazku. je normalni ze je mi 13 a libi se mi starsi holky (15-17)? holky stejneho veku me nejak nepritahuji. nemyslim to tak ze se mi jen libi, ale kdyby byla moznost tak bych s ni rad navazal i vztah.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Otázkou je, zda by chtěly starší holky navázat vztah s Tebou. Z jejich pohledu jsi pro ně ještě dítětem.

liska5
hodnocení

1x

Mám zkušenost, že kolem 12. roku věku se kluci zamilovávají do mladých učitelek a oddílových vedoucích. Asi je to normální, ale na vztah to není. Prostě začínající hormony, zvědavost. Kritiku neschytáš, ale pošlou Tě učit.

smode*
hodnocení

1x
To je v pořádku. 13ky jsou ještě takové malé holčičky kdežto například 17ka je již více žena a proto Tě přitahuje spíše nějaká starší. Počítám že za 2-3 roky se vše vyrovná, budou se Ti líbit i stejně staré dívky a postupem času i mladší. Jsi mlád, zdráv a na holky - co víc chtít? :) ještě to nech nějaký ten rok uležet a zatím se zabývej tím jak vůbec funguje vlastní tělo.

looney*
hodnocení

0x
Běžna věc.Starší holky jsou trošku rozumějsi a jsou už lépe obdařene přírodou

kelly
hodnocení

0x

Taky nevím, proč by tě měly přitahovat děti, ty jsi také dítě a proto by s tebou 17-ti leté dívky určitě vztah navázaly.

pb®
hodnocení

0x

V pořádku, třeba můj manžel nikdy neměl ženu, která by byla mladší, než on. Vždy o pár let starší. A žije s tím spokojeně dodnes.

iamveronika*
hodnocení

0x

V pubertě je to celkem normální. Nejen chlapcům ale spíše i dívkám se líbí starší "muži":D Nevím ale, zda-li se ti podaří navázat vztah se starší dívkou.. U dívek je nepsané pravidlo vybírat si starší:/

Přeji hodně zdaru!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]