Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám strach o děti - špatná společnost

Od: ditatonda* odpovědí: 11 změna:

přítelkině se vodstěhovala s detma k mamě a její přítel byl drogovje zavislej a byl zavřenej za vírobu drog ajá mam starosti vo dědi.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kt8d5*
hodnocení

0x

Záležý na tom čý sou ti dědi. Esi ste fotr tak děte na socyálku nebo polycajti. Esi fotr nejste tak tam děte taki. A příště vibýrat lepčí přýtelkini!

camelot*

diky! skvele jsem se zasmal, naprosto trefna odpoved *haha*, autor si z nas dela prdelky

Camelot

ditatonda*
hodnocení

moje děti.to není její přítel ale přítel její mami.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Zrovna nedávno se tu řešil problém s pravopisem zde na poradně, že je to občas až do očí bijící.Ale jen jsem se pousmál, protože mi to zas tak extrémní nepřipadalo*smich*

poradte.cz/...

Ale tato diskuze je i na mě moc*modla* A navíc, Váš dotaz nemá hlavu ani patu*sok*

Pokud požadujete solidní odpověď, položte prosím solidní a srozumitelnou otázku*palec*

borax*
hodnocení

0x

Že vy budete nějaký vtipálek?

kytka*

Hned co jsem viděla vaši otázku jsem začala mít strach o Vás.:D

raadek*
Mozna by tady neskodila troska tolerance. Take vam vadi absence diakritiky? R.
alf*

no esly ty tam vady jen hacky a carky, to valym vocy

raadek*
Kdyz ma ten kluk problemy s cestinou, tak to znamena, ze nemuze mit strach o sve deti? Dost me lidi prekvapujete! R.
pt®

A proč se od vás přítelkyně odstěhovala k mámě? Nebyla u Vás spokojená? Možná, odešla k matce, protože ji na Vás něco vadilo. Tak to změňte a zase se k Vám vrátí i s dětma. PT /stařenka/

magda*

ale tady to vážně přijde jako záměr - ne? opravdu i druhák zná tvrdé a měkké souhlásky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]