Nejste přihlášen/a.
No řekl bych, že s ohledem na fakt "nestihli zásilku zaevidovat do systému" je reklamace i urgence zbytečná. Na vrácení peněz mají určitý čas - pokud jej nesplnili, můžete vyhrožovat, ale z textu je jasné, že se na poště nic neztratilo. Jen tento prodejce má tolik vratek, že to nestíhá evidovat v systému a vracet peníze... možná účel?
Takže jasná výhružka - zaplaťte nebo se poptám na ČOI, jestli nemáte náhodou zvláštní metody prodeje... přijmout peníze ihned, vrátit je za dlouhé týdny...
Tím, že zajdete na poštu s podacím lístkem, nic nezkazíte. Doptávala bych se u nich a i v tom obchodě. Kočárek se jen tak nemůže ztratit, není to malý předmět. Nebojte se, určitě jste to poslal s pojištěním a tam jste napsal i cenu kočárku, kterou by Vám pošta musela zaplatit, kdyby se zásilka ztratila.
U Rozbaleno.cz mají podle mě pěkný bordel. Objednal jsem si tablet a opravdu mě nenapadlo, že ho nechají zaregistrovaný na email původního majitele. Takže vlastně zablokovaný. Vrátil jsem ho, vrátili mi celkem rychle peníze a po čase mi začali chodit emaily, že reklamace byla přijata, na tabletu se pracuje, že mi ho opravený zašlou do 30 dní atd. No už jsem nereagoval a naštěstí mi ho neposlali. Asi pravá ruka neví co dělá levá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.