Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy s močovými cest. a bolest břicha

Od: fiona* odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

měla jsem během 3/4 roku 2 záněty moč. cest, stále pocity na močení, bolesti břicha L strana, záda, další problémy atd.

Na Uro jsem dostala léky a diagnozu - hypearktivní moč. měchýř. Léky jsem bohužel už vyzkoušela 2 a oboje nějak moc nesedí, zatím ale zůstávám u těch lepších, ale ještě necítím pořádný účinek.

Bolesti břicha na L straně v podbříšku mám tak nějak pořád, záda už nebolí, nebo jen občas. Praktická, na Uro mi prohmátavali břicho (jelikož se mi zdálo, že tam mám bouli) a prý nic, že to jsou svaly vystouplné nebo tak něco, no asi chtěli říct "špeky" *smich*. Ale bolesti mám pořád - ale je to spíše takové tlačení, a tak mě napadá několik variant

- záda - protože tam, kde mě bolí břicho, tak přesně tam mě bolí záda, jako kdyby mě někdo probodl nožem, takže přesně ve stejném místě na břiše i na zádech

- gyn. problémy, jenže tam prý nic nenašli ... ale! při menstruaci mě to tam více tlačí (to i třeba viz. níže při trávicích obtížích)

- břicho -? podle prohatání 2 lékařů - nic

- trávení - už dříve jsem měla problémy s trávením, kdy jsem měla zácpy, občas to mám a cítím že před "velkou" to tam fakt bolí a tlačí, po vykonání potřeby to buď přejde nebo bolí dál, vyzkoušela jsem dietu, ale na jídle mi přijde, že to není závislé. Ať sním, co sním neudělá mi to větší/menší problém.

Nevíte, co s tím? Kam jít? Praktická už o mě říká, že jsem labilní, ať si zajdu k psychoušovi *bzum*, nikde mi nic nenašli, ale necítím se, že bych si tuto bolest vymýšlela.

Děkuji všem!

doplněno 30.05.19 18:05:

Je možné, že během menstruace prášky na hyperakt. močák nefungují nebo fungují méně? Spíše tedy ke konci menstruace nebo tak od 3tí ho dne co je mám, zdá se,že prášky nefungují nebo jejich efekt je opravdu o něco nižší.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
A co bylinky? Nebudou mít sílu antibiotik ale mají komplexnější záběr. Řeřicha ( lichořeřišnice) křen, kopřiva, mladé listí břízy, medvědice lékařská, brusinky. Seznam by byl dlouhý ale to už si dneska každý umí dohledat.
Taky doporučuji začínat den velkým hrnkem zeleného čaje.

hodnocení

0x

Dobrý den, pokud vám klasická medicína nic nenašla, zkuste si najít lékaře, který dělá psychosomatiku, protože vaše potíže by mohly být psychického původu. Třeba tady jsou kontakty https://www. Psychosomatika-cls. Cz/? Page_id=1087#13/50. 1242/14. 5188 . A když budete hledat, určitě najdete i další. Znám dobrou psychosomatičku v praze, kdybyste chtěla kontakt, napište mi do vnitřní pošty, bez jejího vědomí ji tu nechci uvádět veřejně.

olinl
hodnocení

0x

Doporučím ti léčitele, který mi kdysi pomohl ( a mimochodem "dobíjel"energii koním, na kterých jezdil žokej p.Váňa; k dohledání na netu ): leciteldavidek.cz/... . Přeji brzké zlepšení zdraví.

jbfds
hodnocení

0x
No, minimálně při menstruaci bolí břicho normálně. Není to kvůli mocaku, ale protože menstruujete, bolí vaječníky, bolí děloha. A před velkou je taky normální, že vás tlačí břicho, logicky, když uvnitř máte navíc bobek. A ano, tlačí vlevo, protože tam máte kličku tlustého střeva směr konečník.
fiona*
hodnocení

Ano, to je logické.

Ale problémy s tlačením začaly s problémy s močákem. Nikdy jsem takové tlačení neměla a ani všechny možné ostatní problémy. Pokud nikde nic, tak nevím, kam se ještě obrátit ... *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]