Dobré dopoledne, právě prodělávám infekční mononukleózu. Byla mi diagnostikována v polovině dubna a dle lékařů jsem ji prodělala už dřív. Březen byl pro mě skutečně měsíc plný nemocí a horeček a myslela jsem si, že skončím v nemocnici na infekčním. To se však nestalo, ale fakt nechybělo moc. Momentálně mám i své dny, začaly včera a celý den mě strašně bolí břicho. Chtěla jsem navštívit lékaře, ale pak mi došlo, že se radši budu "léčit" doma čajíkem a v teple. Pokud se to nebude zlepšovat, nejspíš zavolám své obvodní lékařce, co a jak, a nebo gynekologovi. Jen mě zajímá, může mít na tyto menstruační bolesti vliv mononukleóza? Možná, že když nemá člověk v pořádku krev, tak to může dělat v těle neplechu. Možná je to blbost, ale stejně mě zajímá váš názor. Mimochodem, nějaké tipy na zmírnění menstruačních bolestí? Budu moc vděčná. Děkuji.
Dobrý den. Může to souviset, ale také nemusí. Pokud budou bolesti při menstruaci přetrvávat, určitě zajděte ke gynekologovi, aby Vás vyšetřil. Něco na bolest při menzes Vám doporučí v lékárně, ať nemusíte trpět a dostane se Vám odborné rady i vhodného přípravku. Každá jsme jiná a snášíme své dny i různé léčivo jinak. Hlídejte si pitný režim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.