Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Holky, pokud s vámi "mlátí" puberta, tak si ten vztyk dejte a pomozte maminám v domácnosti. Když budete dělat něco užitečného, třeba vás přejde chuť vymýšlet kraviny na které máte dost času. Jinak o těchto věcech byste si měly povídat především s rodiči. Ti by vám to už vysvětlili... Položily jste jim takový dotaz jako zde?
Jsem sice už senior, přesto by mě zajímalo, jak a hlavně čím vy dvě školačky ten pohlavní vstyk uskutečníte. Takže pokud to není dotaz trola, pak jelikož ani jedna nejste trestně odpovědná, nehrozí vám vůbec nic. Jste sice asi sexuálně dost poučené, ale mentálně úplně hloupé, že to vytrubujete do světa. Takže se schovejte někam do kouta, klidně se vzájemně uspokojujte a hlavně se o tom zbytečně nešiřte.
A když už jste tak poučené v oblasti sexu, věnujte trochu času studiu souvisejících zákonů. Tam zjistíte, že z hlediska práva není sex před 15. rokem věku vůbec o možnosti otěhotnění, ale hlavně o trestní odpovědnosti.
Dvě dívky mít pohlavní vstyk nemohou, protože se jim nemá co vztyčovat.
Pokud se ptáš na pohlavní styk, tak ten spolu mít mohou. Dokud je oběma aktérům styku pod 15 let, nejsou právně postižitelní, bude to posuzováno jako "dětská hra" nicméně s rodiči si promluví sociálka, policie a kdo ví kdo ještě (když se to provalí). Pokud jeden z aktérů bude mít 15 (byť jen hodinu) a druhý ještě ne, má ten starší na krku paragraf z ohrožování mravní výchovy nezletilého atd.
Dobrý den, ano, máte pravdu, že otěhotnět takto nemůžete. Ovšem, když si budete hledat to uspokojení hluboko (a třeba s nějakou pomůckou / šidítkem), tak se můžete vzájemně připravit o panenství, což by vás mohlo zaskočit, už to nejde vrátit a později by to třeba přišlo až líto. Zdravím!
Já bych řekla, že se jim nic nestane. 12-13 let, to už je snad normální, že jim to začíná vrtat v hlavě. Jsou to dvě holky, tak k žádnému opravdovému pohlavnímu styku určitě nedojde. Asi to na ně "leze"... Bůhví, co si pod takovým tím pohlavním "vstykem" představují. Když mi bylo tolik jako jim, tak už jsme také s kamarádkou měly podobné choutky. Horší by bylo, kdyby to chtěly vyzkoušet s klukama. Tam už by ke "vztyku" dojít mohlo a to už by bylo dost nebezpečné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.