Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lokalni vypadavani vlasu

Od: n3ss3r odpovědí: 4 změna:
Ahoj pomuze mi nekdo? zacinam byt docela zoufali.. u koznich jsem byl pokazde stejne antibiotika a vic je moc nezajima obvodaka taky ne.. ja vim jen ze se jedna o jizvici alopecii tenkrat jsem si zatrhl vlas o
helmu a takhle se to rozjelo a nezastavuje to spis naopak.. je mi 28 ziju zdravym stylem zivota dene zelenina pohyb piju jen vodu nekourim a jen obcas se napiju alkoholu.. v rodine nic takoveho neni , z krve nic nrzjistily.. vazne nevim co s tim dik za jakoukoli radu..

Lokalni vypadavani vlasu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Já bych hledala jiného kožaře. Tady už někdo doporučoval zajít na pojišťovnu a chtít po nich kontakt.

Jinak hořčík, zinek, železo, křemík. Jejich nedostatek často zjištěn u těch, co jim padají vlasy. Asi nejlépe ve stravě / melasa/ a dočasně i v tabletách. Při ATB si dodávejte i B komplex.

m123*
hodnocení

0x

Zkuste se zeptat na kožním na sněžení. Já měla po operaci štítné žlázy rozhozené hormony a měla jsem po celé hlavě lysiny velikosti pětikoruny. Sice to sněžení pro mě nebylo příjemný, ale pomohlo to. Plus Biosil. Volně prodejný v lékárně.

hodnocení

0x

Kamarádce ta prázdná místa nějak "zamražovalli". Ale nejdříve šla na kožní, tam jí to bud dělali, nebo ji na to někam poslali.

olinl
hodnocení

0x

Pokud už tě to bude hodně trápit a věříš léčitelům, potom dávám odkaz na jednoho dobrého leciteldavidek.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]