Ahoj pomuze mi nekdo? zacinam byt docela zoufali.. u koznich jsem byl pokazde stejne antibiotika a vic je moc nezajima obvodaka taky ne.. ja vim jen ze se jedna o jizvici alopecii tenkrat jsem si zatrhl vlas o helmu a takhle se to rozjelo a nezastavuje to spis naopak.. je mi 28 ziju zdravym stylem zivota dene zelenina pohyb piju jen vodu nekourim a jen obcas se napiju alkoholu.. v rodine nic takoveho neni , z krve nic nrzjistily.. vazne nevim co s tim dik za jakoukoli radu..
Já bych hledala jiného kožaře. Tady už někdo doporučoval zajít na pojišťovnu a chtít po nich kontakt.
Jinak hořčík, zinek, železo, křemík. Jejich nedostatek často zjištěn u těch, co jim padají vlasy. Asi nejlépe ve stravě / melasa/ a dočasně i v tabletách. Při ATB si dodávejte i B komplex.
Zkuste se zeptat na kožním na sněžení. Já měla po operaci štítné žlázy rozhozené hormony a měla jsem po celé hlavě lysiny velikosti pětikoruny. Sice to sněžení pro mě nebylo příjemný, ale pomohlo to. Plus Biosil. Volně prodejný v lékárně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.