Však má majo78 pravdu. Ano, není to z Brna nejblíž, ale lyžování tam mají komfortní. A očekával bych tam sníh lepší kvality, než v současné době někde v Alpách na ledovci.
Když nechceš odpovědi, tak se neptej. To co je tu psáno je pravda, stačí chvíli Googlovat.
treha
Díky i za tvoji reakci. Ptal jsem se na zkušenosti. Ne na to, abys mně poradil, že mám Googlovat(popravdě nevím, co to je za podstatné jméno, že ho píšeš s velkým G).
Asi se rádcům zde jeví otázka jako nesmysl, ale není to tak. Pravděpodobně nelyžují ani v zimě. Konkrétně neporadím, ale na benzínce jsem dnes seděla u kávy s lyžaři, vraceli se z Rakouska a měli nevšední zážitek - 4 m přírodního sněhu.
Hintertux, Kaprun, Stubai a snad ještě Zillertal. Na www.snow.cz si to můžete odfiltrovat podle středisek i zemí. Na Kaprunu jsem byl bez lyží jednou v létě...a lyžovat bych na tom sněhu tedy nechtěl. Ale dají se najít o přesnější info včetně webkamer a kvality sněhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.