Dobry den, kto bol na laparoskopii slepeho creva? Som 5 dní po, mam stale jemnu bolest ran a pichanie vnutri na mieste slepeho creva. Je to normalne? Inak som stale unavený po narkoze
Bolet to nějakou dobu bude, ale nesmí se bolest stupňovat. Nesmíte mít teplotu či zimnici. A pokud možno choďte, krev musí kolovat.
majko
Vas to kolko bolelo? Respektive tahá ma vnútry v rane
liska5
Já ne, ale můj vnuk, se kterým jsem pobývala v nemocnici, měl tuhle operaci za sebou v 8 letech. Jestli vás to tahá, bolí, otéká, hnisá, tak to konzultujte s lékařem, abyste nedal na nějaké uklidňující rady neznámých lidí a něco kvůli tomu neprošvihl.
majko
Nehnisá mo to a ani teplotu nemam a volal som chirurgovi co ma operoval a vravel ze keby su komplikacie bola by teplota a ja mam 36.6 tak neviem. Mal som Zrasty aj chronicky appendix
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.