Dobry den, na nohách mám oddělený nechty, oba jsou to palce, na každým mám asi 1/4 která nedrží kde má. Udělali by mi s tím něco na pedikůře? Nebo co s tím?
Pokud bude pedikérka šikovná, tak palce udělá /opraví/. Můj muž měl nedávno ten samý problém a je to opraveno naprosto perfektně doplněno 27.05.19 18:10:
Pokud je na vině plíseň, začněte používat česnek. Jak vnitřně, tak i zevně.
Už jsem to kdysi odstřihla a zase to narostlo jak to bylo, kdesi jsem četla že by na to pomohl listerin, ale taky ne.. od plísně to není, kdysi dávno jsem si čistila nechty a nůžky mi zajely pod nehet a uz to bylo.
Moje babička byla selka,celý den chodila většinou v gumácích-poklízet dobytek...měla vysoké i nízké ustřihnuté z velkých,když se jí začala dělat na nohou plíseň tak si je máčela v horké vodě s dostatkem octa.Po vysušení je namazala domácím vyškvařeným sádlem a na noc natáhla hrubé ponožky.Žádné drahé masti a plíseň zmizela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.