Nejste přihlášen/a.
Mám insolvenci a naskytli se mi nečekané výdaje.Proto potřebuji nějaké peníze.Splácet bych to zvládal.Jenže mi nikdo nepůjčí.Co mám dělat? Děkuji za kladnou odpoěď.
No já nevím, ale asi máte s nečekanými výdaji už špatné zkušenosti, když jste v insolvenci. Jak píše Ben, já bych si to také hodně rozmyslela, než bych si šla znova někam půjčovat. A jestli Vaši situaci Vaše okolí zná, tak asi také neuspějete. Možná ta rodina, ale asi bude záležet na částce. Píšete, že děkujete za kladnou odpověď. Tak já bych poradila nic si nepůjčovat, to bude mít na Vaši situaci ten nejkladnější dopad.
Dobrý den, zkuste se pozeptat u kamarádů nebo kolegů v práci či v rodině. A ty nečekané výdaje přehodnoťte - možná se ukáže, že jsou vlastně zbytné nebo odložitelné (např. když si přeorganizujete život). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.