Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam nastoupit do zaměstnání zpět?

Od: kiklop* odpovědí: 15 změna:

dobry den mam otazku pred mesicem me propustily z prace a ted volali jestli tam nechci jit z5 co by ste delali vy na mem miste praci jsem doted nemel

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

7x

Dobrý den, z5 do "propuštěné" práce by se vracela jen 3,14ča . Zdravím!

24.05.19 16:34
hodnocení

6x
Z5?
Nikdy *zed*

hodnocení

5x
Odpověd je jednoduchá pokud nabidnou takový plat za který ste ochoten dělat či ste v nouzi a bez prace nevidim dúvod proč tu práci nevzít
Vždy je lepsí práci mít a jak přijde lepší nabídka jí změnit než bejt bez práce a bez peněz

hodnocení

4x

Rozhodující by bylo proč mě propustili a jestli o tuto práci u tohoto zaměstnavatele stojím.

hodnocení

4x

Dobrý den. Pokud nejste schopen si najít práci jinou a pokud potřebujete peníze, pak se zpět vraťte. Záleží i na tom, zda jste tam byl spokojený a na důvodu propuštění. V každém případě je to pro nás všechny lepší řešení, než kdybyste měl být doma, nepracoval a pobíral soc. dávky. Ale rozhodnutí je na Vás..

bgfdx
hodnocení

3x
A chcete nebo potřebujete jít zpět?

hodnocení

2x

Jestli potřebujete peníze, tak běžte z5.

vilik*
hodnocení

2x
Asi bych na vašem místě šel, protože vám zřejmě moc jiných možností nezbývá.
Ale můžete zkusit říct, že jedině, když vám nabídnou něco navíc.

hodnocení

2x

Jde o to, proč vás propustili a jestli s vámi nechtějí jen zaplácnout díru a pak zas pryč.

hm*
hodnocení

2x

Podle jednoho zdejšího rádce jsem 3,14ča. U mě to bylo podobné (i když po delší době), vrátil jsem se tam a byl tam několik dalších let.

Záleží na důvodu a způsobu propuštění. Dál záleží na tom, jestli se ti tam chce. V případě tvého zájmu to ber jako v podstatě nový případ, dohodni si lepší podmínky (lepší může být mzda, pracovní doba, náplň práce, či nějaká jiná okolnost). Kdyby chtěli jen pokračovat ve starém bez jakékoliv změny, tak bych to nebral.

ben®

hm - ta 3,14ča je jen reakce na prznění češtiny termínem z5.

hodnocení

0x

Já tedy nikdy, bych si připadala jak hadr na podlahu *stop*

kiklop*
hodnocení

jde o to ze je je to prace v nemecku vyhodily me protoze jsem se tam pohadal a druhej den jsem sel marodit z jedne strany je to ma chyba tak my rekl mistr ze takovy lidi tam nepotrebuje byl jsem mesic doma a pak mi volala ta firma ze jestli nechci jit zpatky tak nevim co mam delat pripada my to tak ze me chtel jen asi poradne vydusit tak nevim ono nemecky se ucim a tady v te praci ta nemcina neni tak nutna jako jinde a v čr pracovat fakt nechci takze bych prave chtel vedet vas nazor jak by ste se zachovali.

hodnocení

0x

Já bych se nevracela, ani za nic. Pokud mě jednou odstranili, není návratu. Je to možná taková zbytečná hrdost, ale "nevstoupíš 2 x do jedné řeky".

Ta němčina Vám jde dobře, umíte určitě už líp, než česky, jak je vidět z Vašeho psaní. ;) Taky bych v Německu zůstala, ale hledala bych jinde. Jaga.

kiklop*
hodnocení

to ano ale ono moc na vyber ted neni a mam taky sve poplatky jasne ze si budu hledat neco lepsiho ale tak jen zatim nevim no docela chaos

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]