Dobrý den, poradí mi někdo kde sehnat levnější neomezený mobilní tarif s daty? Nyní platím 484 Kč 1,5Gb data diky doplněno 23.05.19 11:01: Pokud možno bez smluvní smlouvy
Poptejte se po známých co maji služebák ze zaměstnání, firmy mívají extravýhodné smlouvy na firemní čísla + možnost pro zaměstnance několika čísel s obrovskou slevou pro jejich příbuzné a známé.
mam u vodnika neomezene volani, sms , 0,5gb za 320,- vc dph ale se smlouvou, ale me ta smlouva nevadi, nebudu prevadet co pul roku cislo abych usetril 30,- , sem u vodafonu 15 let takze jestli podepisu dalsi 2 roky je celkem jedno
Koncem loňského roku jsem přecházel k T-Mobile. Neomezené volání a SMS + 3GB data za 290 Kč, další 3GB za 100 Kč. Je to tedy se smlouvou na 12 měsíců, ale to není nic hrozného.
janaok
To je slušná cena, myslíte že mi to nabídnou? Jsem u Vodafonu
To by mne zajímalo, jestli skutečně ten neomezený tarif využijete. Například já bych ho sice mohl mít, ale to bych musel na placená čísla prokecat více jak 5 hodin, a to se mi více vyplatí normální sekundový tarif.
jurajjuraj*
no ja treba neprovolam o moc vic nez sem mel s beznym pausalem, jenze jestli platit za urcite minuty 280,- nebo za flat 320,- tak to si radeji tech 40 kacek priplatim a uz to nemusim resit
Když máš neomezené volání, tak jsi prostě úplně svobodný! Je to výborný pocit... Ale samozřejmě to chce být ve slušné, nebo přijatelné cenové relaci... Když bude rozdíl jenom stokoruna, tak ji obětuji...Ono o prokecání to taky jenom není...
Někdo řeší hodně věcí po telefonu a někdo ho ani nepotřebuje...A je prostě klid, žádné nervy... Kolegové z práce mají nějaký tarif (od firmy) a volají taky jen třeba 3x za měsíc... Tak těm se to určitě nevyplatí...
Pokud jsi někde, kde se chytíš čas od času do polských suti, nebo máš možnost tam občas zajet, aby se karta připojila do své sítě, pak polský operátor A2mobile prodává predplacebku, kde je neomezené volání SMS a 1.4Giga dat za 20 zlotých měsíčně. Pokud se ale 4 měsíce karta nepřihlásí doma a budeš ji provozovat jen v roamingu, pak ti může operátor po 4 měsících služby v roamingu omezit. Jediná chyba je, že potřebuješ duál sim na druhou českou kartu aby ti známí volali na české číslo. Jinak by ti volali jako do Polska za 5.90kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.