Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úřad práce vs vyloučení ze školy

Od: adiaan* odpovědí: 9 změna:

Chtěl bych se zeptat, když mě vyhodili ze školy a pujdu na úřad práce co vše budu potřebovat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nebylo by lepší a jednodušší jít do práce? Lidi teď shání všude...

adiaan*
hodnocení

Byl jsem na pohovoru a čekám až se mi ozvou plus mám něco ještě vedlejšího ,ale je z toho jen 3-5k měsíčně. Na pracák jdu hlavně kvůli tomu, že mi to řekla máma že tam musím.

Nemusíte na pracák. Stačí projet inzeráty a máte spoustu míst hned k nástupu i pro nekvalifikované. Chce to jediné - mít chuť dělat. Jak se naučíte flákat se na pracáku teď, když je všude práce hafo, jsem zvědavý, jak pak nahodíte řemen, až přijde krize a budou lidi propouštět.

hodnocení

2x

Občanský průkaz a rodný list,a potvrzení o ukončení studia .

adiaan*
22.05.19 23:06
hodnocení

Děkuju

Rodný list? a ode kdy a proč? Tento vyžadují max při výměně OP! Na ÚP ne,tam chtějí OP,zápočtový list =praxe,doklad o vzdělání...

di
hodnocení

0x

...ale je z toho jen 3-5k měsíčně...

to je za roznos letáků? Není to doufám nějaká domácí podvodná práce přes nějaký inzerát !

Běžte do nějakého marketu a jestli s prominutím nejste úplně blbej,tak si vyděláte daleko víc a budete mít i zdravotní a sociální pojištění.To,že vás máma posílá na ÚP je právě kvůli tomu pojištění.Jinak si to musíte platit sám a když nebudete,tak brzo to bude upozornění a potom exekutor.

adiaan*
hodnocení

Je to práce trenéra parkouru 1 týdně na hodiny plus nějaký bonus.

To je pěkné dělat trenéra parkuru, ale neměl byste se konečně probrat a najít si normální práci místo vymýšlení kravin, když už jste teda takový ..., že ho vyhodili ze školy? Asi doma s matkou dost vázne komunikace a otec asi v nedohlednu, nemám pravdu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]