Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat, když mě vyhodili ze školy a pujdu na úřad práce co vše budu potřebovat?
Byl jsem na pohovoru a čekám až se mi ozvou plus mám něco ještě vedlejšího ,ale je z toho jen 3-5k měsíčně. Na pracák jdu hlavně kvůli tomu, že mi to řekla máma že tam musím.
...ale je z toho jen 3-5k měsíčně...
to je za roznos letáků? Není to doufám nějaká domácí podvodná práce přes nějaký inzerát !
Běžte do nějakého marketu a jestli s prominutím nejste úplně blbej,tak si vyděláte daleko víc a budete mít i zdravotní a sociální pojištění.To,že vás máma posílá na ÚP je právě kvůli tomu pojištění.Jinak si to musíte platit sám a když nebudete,tak brzo to bude upozornění a potom exekutor.
To je pěkné dělat trenéra parkuru, ale neměl byste se konečně probrat a najít si normální práci místo vymýšlení kravin, když už jste teda takový ..., že ho vyhodili ze školy? Asi doma s matkou dost vázne komunikace a otec asi v nedohlednu, nemám pravdu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.