Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na účet na PayPalu v hotovosti?

Od: alfi odpovědí: 23 změna:

Zdravím, mám problém... - potřebuju založit a nabít účet na PayPalu, ale v hotovosti. Nikdy jsem za 50let neměl žádný bankovní účet, konto, půjčku... atd.. - prostě žiju bez "finanční stopy" , prachy mám nejradši ve štrozoku, a vše platím keš - tím taky nikomu nic nedlužím (pač by mi hned rozbil držku.. - nebo já jemu...? - takhle to na Žižkově chodívalo...). Ale potřebuju si teď koupit nějaké zboží na světových obchodních webech, a ty bohužel neumějí normálně inteligentně poslat tovar na dobírku, nebo si nechat zaplatit složenkou. V bance mi řekli, že anonymně a bez založeného osobního účtu nemůžu "nabít prachy" na jiný účet - tedy PayPal -- fakt "služba" ! Potřebuju tam dát do začátku jen ňáký drobáky - asi pajdu, ale nevím, jak na to? Máte s tím někdo zkušenost? Díky za každou radu! Jsem v této oblasti ouplně nezkušený, jsem technik. S pozdravem Alfi.

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

1x

Vybrat si (různé [měsíční] srážky za vlastnictví a jiné poplatky) a koupit předplacenou kreditní kartu a platit přímo s ní?

alfi
hodnocení

Zdravím, vůbec nevím, jak na to - nic finančního jsem nikdy přez žádné účty neřešil - vždy z "ručky do ručky" , - to je takovej žižkovskej zákon... - ale uvítám každý návod, jak anonymní kartu, či účet získat, s možností s ním zaplatit i zahraničním zákazníkům - trochu víc prachů, než třeba za nějaké botky... - jakoukoliv pomoc vítám. Díky, Alfi.

hodnocení

1x
Sranda je, že paypal pro založení požaduje aby si mohl stáhnout první platbu a vrátí ji na účet. Jak chcete tohle obejít? Holt každý stihomam něco stojí. I představa, že životem bez konta uniknete velkému bratrovi.

hodnocení

1x
Lidi nebuďte už hypochondři. Nejprve si zridite účet i kartu a pak se bojíte obojí používat. Účet na PayPal se dá zneužít úplně stejně jako ten bankovní, rozdíl je v tom, že u toho bankovního neopravnene platby banka vrací. Obchoduju v Číně přes deset let, možná ještě víc, na Amazonu, ebay nebo u nás přes internet platby online a nikdy jsem žádný problém neměl. A to mám pět bank a u každé několik účtů i v cizích měnách. PayPal jsem nikdy nepotřeboval, vždy stačila platební karta. A je mi úplně jedno, když někdo vidí kdy a kde jsem si koupil rohlík. Kdybych měl být hypochondr, tak nesmím mít ani mobil připojený na internet a GPS a ne se tady přihlašovat z nějaké ip adresy :)

U PayPal za ty platby firma taky ručí.

hodnocení

0x

No, taky jste 50let zřejmě nepotřeboval nakoupit v Číně. Pokud nyní chcete tak pro to něco musíte udělat. Nevím jakou lepší radu. Za pár let už hotovost ani nebude. Kdo dělá vše legálně pro něj to problém nebude.

Takto se jedině domluvte se sousedem, ať to zaplatí jeho kartou a vy mu to dejte obratem v hotovosti.

alfi
hodnocení

Zdravím, no v Čajně zrovna nakupovat nechci, potřebuju objednat speciání strojní součástky v Kanadě, ale oni to prostě "nezvládají" běžně zaplatit fakturou, nebo prostě nějak "inteligentně" - třebas přes DHL (apod., co by mi to dovezli - jsou to nadnárodní společnosti, operující po celém světě - výborné zkušenosti s nima - platba v hotovosti, z ručky do ručky...). Bohužel, se sousedem, kamarádem ani příbuzným se domluvit o účtu nemůžu - žiju uplně sám, příbuzní všichni vymřeli, sousedi tady v tý prdeli žádní nejsou, a kamarádi mě jen okradli - takže no contact. Alfi. Tím, že zlehčujete význam "finanční stopy" , jen přitěžujete sobě i Vašim dětem - díky debilním PC a datovým úložištím se toho nezbavíte století - pokud Půťovi nerupnou nervy a nesrovná to tady všecko... Alfi.

samosato*
hodnocení

0x

Vítjete v 21 století. Buď se přizpůsobte podmínkám prodávajícího nebo kupte jinde, kde vám na vaše podmínky přistoupí.

hodnocení

0x
A proč PayPal? Proč všichni musí platit přes prostředníka, když to jde jednoduše a levněji obyčejnou platební kartou :)

Bez účtu to nedá. *smich2*

zakus*

Třeba proto, aby kde jaký jouda neměl přístup k informacím o kartě. A Paypal ochrana taky není k zahození.

Už vám někdo vytunil účet?
alfi
hodnocení

Díky všem za odpo , nevím, jak na to s tou kartou, prej někdy v minulosti existoval i "anonymní" účet, ale teď mi banky tady v tý prdeli, kde žiju (Žatecko, před tím 50let PRAHA), nic takovýho nenabídly... Abyste byli v obraze - jedná se o koupi dílů P&W na spešl proudový motor do éra, a já ani zákazník nemáme zájem na tom, zveřejňovat své osobně-životní údaje někde u našich finančních domů - úřadů... Ty prachy, co jsem tam chtěl na ten PayPal vložit, byly samozřejmě v Eurech. Nechápu, proč mi ta firma - zřejmě díky "Internetovému Bankovnictví " - nedokáže poslat pár blbejch turbínovejch kol v latění , a zaplatím to hotově na celní správě... -- už před 40ti lety jsem si takhle objednával basové repráky od Celestionu nebo Beymy, a vždy jsem to v hotovosti vyplatil, uplně v poho, a s kámošema jsme to pak vozili na rudlu do tramwaje, která čekala, než to naložíme - úplně v poho! - řidič pak dostal "pětku" na čelo, a všichni jsme byli spokojený...!

Všechno fungovalo, kurva! Teď nefuguje NIC ! Alfi.

jdukolem

PayPal účet si můžeš založit,i když nemáš u nás žádný bankovní účet..Může být i na smyšlené jméno.K PayPalu náleží "peněženka",která se dá nabít na potřebnou částku z jakéhokoliv bankovního účtu.Snad není takový problém,aby ti tam někdo částku převed,když platíš cash.K PayPal účtu tedy není zapotřebí zaregistrovat nějakou platební kartu.V nejhorším případě můžeš přijít jen o peníze v peněžence.Využívám to tak již pár let,částku v peněžence udržuji dle potřeby.Pokud jsem měl nějaké reklamace (čínské obchody),tak částka byla vždy vrácena do peněženky.

Jak na účet na PayPalu v hotovosti?

Součástky na proudový motor budou asi velmi levná záležitost a proto se vyplatí, platit je v nevýhodném kurzu paypal ůčtu, že jo :)

Asi má investor projektu bezednou kasu ale přes to, všechny prachy drží doma ve štrozoku v hotovosti, takže je nemůže použít na založení PP ůčtu.

Tak o tom mi ještě chvilku povídejte. A až dovyprávíte, tak třeba tu o Smolíčkovi Pacholíčkovi

alfi
hodnocení

Zdravím, tak opravdu součástky na historický proudový motor nejsou nejlevnější... , ale krom P&W je nedovede nikdo na světě do origoš motoru vyrobit (za rozumnou cenu) - mají na to asi ještě formy a nástroje z časů WW2 - ani bych se nedivil, asi to nebudou takoví pitomci, aby vyhodili lisovací kopyta, přípravky a formy , tak jako naše Škodovka na Octavie a Š1000MB. Ale chtějí výhradně a jedině platbu přes PayPal - nevím, proč to nejde normálně fakturou, třebas i "dopřednou" - takovému podniku se dá asi věřit. Já bych tam zajel nejradši i osobně érem, a všechno to tam pořešil (věřím, že bych při tom "prolez" celou fabriku - to by bylo žůžo), můj zdravotní stav mi to neumožňuje. K tomu ještě ten zákazník o pomoc s opravou není z ČR, taky nemá žádný účet, a nechce - jako já, a vpodstatě žádné "kámoše" já, i on nemáme, co by nám nabili účty... Mě už i napadlo, , že to tam pošlu "v krabici od vína" v kanadskejch doláčích, ale kdoví kdo by to mohl "stopit" ... - blbost, jasně. Jinak nějakej nevýhodnej kurz zrovna moc nerozhoduje, hlavně ty prachy prostě nějak musím narvat na PayPal, datum splatnosti a dohotovení zakázky se blíží, a bylo by dost blbý zklamat takovouhle firmu, kerou budem možná ještě potřebovat (a je vůbec zázrak, že se vůbec zabývá požadavkem jednoho blbýho Čecha a Němce) , navíc nikdy jsem nezůstal nikomu nic dlužný... Děkuji za každý tip, jak narvat anonymně prachy na PayPal.

Dík, Alfi.

jdukolem

Peněženku na PayPal lze naplnit i poštovní poukázkou.

Pořád nepíšete proč nechcete platit bankovním převodem. Když ne PayPal tak převod je nejlevnější a nejrychlejší možnost.

hodnocení

0x

Zdravim.Jdukolem,mam na vás otázku.Ako ste si založili tu PayPal peňeženku?Prosím krok po kroku.Potrebujem poslať peniaze,ale bez karty.Ta peneženka by sa mi hodila.Kartu sice mám,aj účet v banke,ale bojim sa zneužití karty,Ďakujem.

PayPal používají statisíce lidí na celém světě. Momentálně si nepamatuju zda si přístupový kod ke kartě (CCV) pamatují nebo zda se zadává až do platební brány banky.

Pokud vám PayPal nevyhovuje, můžete platit převodem - pokud to druhá strana akceptuje. Anebo si pořiďte předplacenou kartu (Prepaid) nebo kartu u banky která je trvale zablokovaná a musíte ji pro každou platbu odblokovat.

Každá karta se dá v bankovnictví dočasně zablokovat nebo pro platby na internetu nastavit limit na nulu. Karta prakticky zneužít nejde, pokud na ní nemám napsaný pin.

joudic*
hodnocení

0x
Zkuste se s nimi domluvit, zda by slo poslat penize pres western digital

Proboha! Dražší metodu poradit nedokážete?

V době když bankovní převody přes TransferWise fungují levně a rychle doporučovat tohle...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]