Nejste přihlášen/a.
Přeji dobrý den. Mám zvláštní dotaz. Co je vlastně DISCO? Od jaké hranice už je večerní párty považována za DISCO párty? Děkuji.
No DISCO je vlastně stav, kdy 6ti kW repráky tak buší, že Ti teče krev z uší... a je fajn. Jestli je to večerní párty nebo "DISCO" , to jsem nijak já, ani moji kámoši nijak neřešili, například na Kamejku, na jednom překrásným místě, kde jsem se setkával vždy o prázdinách s nejlepšíma kámošema v takovým lesíku na břehu jezírka, jsme poznali, že už nejsou prázdniny až když napad první poprašek sněhu... - kolik bylo hodin si zrovna moc nepamatuju...
Takže asi tak... Alfi.
Odpo na první optázku- DISCO je styl hudby a byl to styl oblékání.(dnes by se asi do někdejších "disco oblečků neobléknul..)A párty máže být jak s disco hudbou ale také bývají rockové párty anebo dokonce jazzové!
Odpo na druhou otázku- Večerní párty ja za disco považována od chvíle kdy se bude hrát-pouštěšt disco!
No jasně, pořádná diskárna je prostě o hudbě, která se všem líbí , pořádně to duní a je nezkreslená (limitací koncáků, že...) a celej parket se dobře baví... Jestli je to "pravá" discohudba, rock či jazz vůbec nerozhoduje, i "FUGA" od Bacha dovede pěkně rozevlát sukničky ...Náctek, a řízná dechna zvedne ze židlí i ty nejzarytější rockery... - no, to jsou jen zkušenosti...- pravda může být jinde. Ale pár let jsem (nebo desítek let...) jsem jezdil se svou ozvučovací aparaturou, kterou jsem si svýma rukama postavil, a byla asi 20let tou nejsilněší v ČssR.
Proč Ti vlastně jde o to rozlišit, co je večírek a "Disco" - to je k ničemu... - a nebo Tě honí OSA? - To je pak jinej problém... - taky se dá řešit. Čus Alfi..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.