Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdíl mezi platonickou láskou a normální

Od: tazatelka odpovědí: 13 změna:
Dobrý den, jaký je rozdíl mezi platonickou láskou a normální? Já holka věk 24. Se vždy zamilují do ženy kolem 50 let. Způsobeno strašným dětstvím. Stalo se mě to uż 4x . O lásku od kluků zatím nemám zájem . Co s tím? Teda chci si najít kluka až tak ve 27 ve 28. Ale co když mě to do té doby nepřijede? Co s tím?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Platonická láska je bez sexuality. Klasická láska je se vším všudy. Tedy i se sexem. Podrobně rozebráno třeba zde: Jinak se řiďte tím co cítíte a jak to cítíte.

cs.wikipedia.org/...

liska5
hodnocení

2x

Nejste Vy ta Anonymka na lécích, co si stěžovala na dlouhou čekací dobu u psychiatra? Ta si střídavě dávala přezdívku Tazatelka. Jinak platonicky se holky zamilovávají do zpěváků, fotbalistů... Ti to ani neví, že jejich plakáty zdobí dívčí pokojíčky.

vilik*
Mám ten samý pocit. Možná prý vysokoškolačka?
Problém není, že neumí googlit, problém je, že se vlastně ptá na něco jiného. Na to bohužel nemám ani kapacitu, ani příslušné vzdělání.
tazatelka
hodnocení

Co to tady plácáte? O co vám jde. Co do toho motáte nějakou vysokoškolačku.
liska5

Totiž, jak nejste registrovaná, tak můžete použít náhodně stejný nick , pod jakým se ptal i někdo jiný. Přezdívka tazatelka, je tak běžná, že ta pravděpodobnost je velká. Pak si Vás "spojíme" do jedné osoby. To se nedivte.

vilik*
Omlouvám se, vy vysokoškolačka nejste. Beru na vědomí.
liska5 - Vy mi umíte číst myšlenky :)
Spojení těch nicků mě taky hned zarazilo.
Zítra si dám práci,projdu všechny otázky a zkusím stvořit profily obou. Nebo jedné? :)
Jestli nás tu náhodou někdo nelakuje...
liska5

A pak jsou tu ještě dvě osoby pod jedním nickem rodic. Jedna z nich dosti problematická.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, normální láska je skutečná a včetně tření vlhkých sliznic. Platonická láska je v představách a jen suchá. Zdravím!

doplněno 22.05.19 16:17:

Vidím, že jsem seriozní odpovědí na dotaz (snad až na úrovni definice) pobavil a to jsem ani nechtěl .

liska5

...až bezdotyková *smich*

No ale to tření by tam taky mohlo nějaké být :-D

Bene... dovolím si tvrdit že i ta platonická láska může být od jistého věku set sakra vlhká... :-D

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Řekla bych, že láska platonická se odehrává v rovině snů a fantazie, kde milovaný objekt o tom zpravidla ani neví, zatímco láska skutečná je opětovaná druhou stranou a vztah probíhá mezi oběma partnery. Asi nejde dost dobře naplánovat v kolika letech věku budu mít kluka. To musí přijít samo bez nějakého plánu. A možná by nebylo od věci, kdybyste se obrátila s otázkou svého zamilovávání se do zralé ženy na nějakého psychologa, psychiatra či sexuologa. Oni s tím mají bohaté zkušenosti, jsou na to studovaní a vědí si s tím rady. Možná to nebude ani takový problém, jak vám to připadá. Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]