Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest na hrudi-přetrvává

Od: taram* odpovědí: 16 změna:
Zdravím.Je to asi 2 měsíce,co jsem jsem psala o bolesti na hrudi.Radili jste mi si zajít k doktorovi a poté na rentgen plic.Sla jsem,ale dle mého očekávání,nenašlo se nic.Doktorka mě poslala na rehabilitaci,kvůli lopatkam,že tam může být něco zablokovaneho,ale jestli to má nějakou souvislost i s hrudi,to mi neřekla.Dlouho se poté nedělo nic,až včera večer.Bolest byla.ještě horší..kdyz jsem se ráno vzbudila,bolelo mě to stále,sice méně,ale stále a spíše pichlave.Zadne léky neberu,nejsem na nic alergická,nekouřím a pohyb mám také.. už nevím jak dál.Ddkuji..

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Včera to mohlo být od počasí. Dlouho mne kyčle nebolela, a z pondělka na úterý to byla horrorová noc. Jen věk neuvádíte, důchodcům se ozývají za takových klimatických změn staré úrazy, artrózy či jiná opotřebování. Tak i na páteři.

liska5

Píšete nějaký blok. Ten bývá mezi obratli. Někdy je to tím, že se do daného segmentu promítá některý orgán / mezi lopatkami srdce?/, ale velmi často je to psychika, stres. Někdy stačí cvičení a před spaním dva Guajacurany. Pak lehnout na pevné lůžko na záda se správně podloženou hlavou, ideálně ještě přitom prohřívat páteř el. dečkou. Jde o to rozpustit spasmus těch drobných svalíků kolem obratlů.

monikann*

Mám 15 let.

liska5

Tak u Tebe jen jeden Guajacuran / je bez receptu/. A taky žebro může být nějak hnuté. Běžte k rehabilitačnímu lékaři. Ortoped to tak detailně neprobírá.

hodnocení

1x
Jak dál? Znova k lékaři ale k jinému a lepšímu.
Tady Vám nikdo nepomůže.

hodnocení

1x

Lékař vás poslal na rentgen plic a neposlal vás na vyšetření se srdcem? To může způsobovat bolest na hrudi například díky nedomykavosti chlopní a to se zjistí až na ECHO. Chodím s tím na kontroly a vždy se mne ptají, jestli mám bolest na hrudi.

monikann*

Nikoli,na žádné srdeční vyšetření mě neposílal.

Nechte se poslat na ECHO, na EKG mi nic nezjistili.

hodnocení

1x

Pokiaľ je srdce v poriadku,tak bolesti na hrudi sú z poškodenia krčnej chrbtice.

Paní na vyšetření srdce vůbec nebyla.

liska5

15 letá holčina je to.

zuzka*
hodnocení

1x

Bolest na hrudi může být i stresového/ nervového původu, zejména pokud se objevuje bez námahy.

Běžte se proběhnout po schodech nahoru do třetího patra, pokud to bude horší je to srdce, pokud to bude víceméně stejné, jsou to nervy v kýblu ;)

rel
hodnocení

0x

I při refluxu jícnu bývá bolest na hrudi. Chce to asi vícero vyšetření, než jenom rentgen plic. Nebo když byla bolest pichlavá, jestli to není od srdce.

m123*
hodnocení

0x

Zkuste mrknout na Tietzův syndrom. Taky jej mám :( .

olinl
hodnocení

0x

Jak píšou ostatní-může to být i psychického/stresového rázu-pokud musíš stihnout denně spoustu věcí, koníčků, učení a přemáháš se, tělo jednou řekne zpomal.. Pokud je to už nesnesitelné, unavující, můžeš s rodiči probrat i variantu návštěvy léčitele. Navštívil jsem tenkrát p. Davídka a pomohl mi (a nejen mě). Používá NEINVAZIVNÍ-napíšu "léčbu", ke které spoustu lidí dosud nemá důvěru, ale pokud to člověk nevyzkouší, nemůže hodnotit. Odkaz a ostatní info: leciteldavidek.cz/...

elane
hodnocení

0x

Kdysi jsem zažila něco podobného: Bolest na hrudi, jak se popisuje infarkt. Vylekalo mě to. Jeli jsme na pohotovost. Doktorka mi dala injekci proti bolesti a když jsem tam ležela na břiše, trhla se mnou a bylo. Napravila mě. Prý to bylo něco zablokovaného, už vlastně ani nevím co. Asi hrudní páteř?

*ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]