Nejste přihlášen/a.
Včera to mohlo být od počasí. Dlouho mne kyčle nebolela, a z pondělka na úterý to byla horrorová noc. Jen věk neuvádíte, důchodcům se ozývají za takových klimatických změn staré úrazy, artrózy či jiná opotřebování. Tak i na páteři.
Píšete nějaký blok. Ten bývá mezi obratli. Někdy je to tím, že se do daného segmentu promítá některý orgán / mezi lopatkami srdce?/, ale velmi často je to psychika, stres. Někdy stačí cvičení a před spaním dva Guajacurany. Pak lehnout na pevné lůžko na záda se správně podloženou hlavou, ideálně ještě přitom prohřívat páteř el. dečkou. Jde o to rozpustit spasmus těch drobných svalíků kolem obratlů.
Lékař vás poslal na rentgen plic a neposlal vás na vyšetření se srdcem? To může způsobovat bolest na hrudi například díky nedomykavosti chlopní a to se zjistí až na ECHO. Chodím s tím na kontroly a vždy se mne ptají, jestli mám bolest na hrudi.
Jak píšou ostatní-může to být i psychického/stresového rázu-pokud musíš stihnout denně spoustu věcí, koníčků, učení a přemáháš se, tělo jednou řekne zpomal.. Pokud je to už nesnesitelné, unavující, můžeš s rodiči probrat i variantu návštěvy léčitele. Navštívil jsem tenkrát p. Davídka a pomohl mi (a nejen mě). Používá NEINVAZIVNÍ-napíšu "léčbu", ke které spoustu lidí dosud nemá důvěru, ale pokud to člověk nevyzkouší, nemůže hodnotit. Odkaz a ostatní info: leciteldavidek.cz/...
Kdysi jsem zažila něco podobného: Bolest na hrudi, jak se popisuje infarkt. Vylekalo mě to. Jeli jsme na pohotovost. Doktorka mi dala injekci proti bolesti a když jsem tam ležela na břiše, trhla se mnou a bylo. Napravila mě. Prý to bylo něco zablokovaného, už vlastně ani nevím co. Asi hrudní páteř?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.