Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamilovala se do mě

Od: adam97® odpovědí: 14 změna:

Bývalá kolegyně z práce mi poslala zpávu a napsala mi, že je do mě zamilovaná. Mně je sympatická, ale zamilovaný nejsem. Chtěla vědět, jak se mi líbí, a já jsem nedokázal napsat přímou odpověď. Nakonec po výměně sms jsem jí napsal, aby mi dala čas na rozmyšlenou. Myslím, že jsem ji urazil svojí nerozhodností a neupřímností. Je mi z toho docela zle. Poradili byste mi, co můžu nejlepšího v této situaci dělat? Moc děkuju. (Je to vdaná žena s dětma).

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, raději už nedělejte nic, ale připravte se na cokoliv. Hněv odvržené, uražené a citově ponížené ženy je horší, než daně, požár či zemětřesení. Zdravím!

doplněno 22.05.19 14:41:

suzymon - dotaz je na hysterku a o tom něco vím. S hysterákem zkušenost nemám, ale věřit Vám to mohu.

Bene, ale u chlapů je to to samé. Fakt, věřte mi to.

hodnocení

3x

@adam97 - Jinak si neumím vysvětlit, proč se tak zachovala.
Byl jste "vybrán" ;) - a nechcete-li být i "uloven", zapomeňte na návrhy typu "jako kamarádi". Paní slušně sdělte, že její oddací list a děti jsou pro vás nepřekonatelné tabu a ukončete všechny kontakty - nepsat, nevolat, neprohlížet sítě, neodpovídat (ani "ze slušnosti"). Jako by neexistovala.

liska5
hodnocení

2x

Jestli bude neodbytná, tak jí napiš: Já jsem taky zamilovanej, ale jinde. Prostě někdy je třeba i takhle, když nepochopí.

hodnocení

Kdyby nic nepomohlo, tak tohle by snad zafungovalo. Děkuju.

vilik*
hodnocení

1x
Hledáte perspektivní vztah nebo zábavu? A co čeká ona? Stýkáte se ještě, pracovně či soukromě?
Z toho bych vyšel.
Pokud je vám sympatická a nechcete ji dělat naděje, v klidu a slušně jí řekněte, že se na vztah s ní necítíte.
Stejně už jste rozhodnutí udělal. Na 90 % už ji nikdy neuvidíte.
Takže řešení není třeba hledat a omlouvat se za selhání už vůbec ne.
hodnocení

Děkuju. Napsal jsem jí zhruba toto, tak to asi skončilo. Psal jsem jí, že se mužem scházet jako kamarádi, ale reagovala na to nějak hystericky, něco ve smyslu měj šťastný život. Tak nevím.

liska5

Žádné scházení, ani to kamarádské, tím jí dáváte naději. A sobě šanci, že si Vás pan manžel vyhledá.

hodnocení

1x

Když má rodinu (dvě malé děti), tak bych jí vysvětlil, že je potřeba, aby se probudila ze snu. A začala se chovat odpovědně.

hodnocení

1x

Co můžete nejlepšího v této situaci udělat? Nechat vdanou ženu s dětma, aby se starala o svého manžela a rodinu. Prostě ignorovat. Že se zamilovala je její problém...

elane

Přesně tak. Nějak mi uniká, proč Vám to vdaná žena psala. Co tím sledovala? Myslela, že s ní budete mít románek? Nebo že se kvůli Vám rozvede?

Atˇ si Vás klidně miluje, ale proč Vám to - jako vdaná žena se dvěma dětmi - proboha píše? Každý občas v životě miluje někoho, koho z nějakého důvodu "nedostane".

Odmítnout vdanou ženu, přece není její urážka, ale její záchrana!. A je to záchrana nejenom její, ale hlavně i celé její rodiny, manželství a hlavně i dětství 2 dětí (a nakonec i Vaše, ale to jenom na okraj).

ben®

elane - ono to může být i tak (a stává se to často), že ta žena je vdaná "blbě", ráda by od manžela odešla, ale neudělá to, dokud si nenajde jiného partnera, ke kterému by přivedla i své děti (aby se o ně postaral). Jinak řečeno - málokterá žena opustí manžela a živitele dětí, aby zůstala na vše sama a neměla to zajištěno předem. Tazatel mohl být tou ženou vybrán (možná jako jeden z více uchazečů) a otestován povídáním o zamilovanosti, jestli by byl ochoten státi se novým živitelem. Pokud je tazatel svobodný a dobře zajištěný, tak by měl být ostražitý. Ovšem, je to jen spekulace.

hodnocení

Zdá se mi, že z našich pracovních styků si vyvodila něco, co tam nebylo. Snažím se chovat galantně a hezky ke všem ženám, včetně pracoviště, a mohlo to působit jako něco víc. Jinak si neumím vysvětlit, proč se tak zachovala. Nedělal jsem jí žádné návrhy, nic opravdu. Samozřejmě si uvědomuju všechny následky, které by z případného vztahu mohly nastat, včetně rozpadu její rodiny apod. Sám mám jednu špatnou zkušenost z bývalého vztahu, kde neblaze zasahoval (ex)manžel.

ktt
hodnocení

0x

Odpovězte jí brzy, že hledáte spíše nezadanou ženu a ne ženu s dětmi a manželem. Její chyba, že je k vám vlezlá a nezodpovědná ke své rodině.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]