Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stacionární radar a důkazy

Od: deedee odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,dostal jsem pokutu za překročení rychlosti ale přišel jen dopis

který oznamuje překročení rychlosti dne toho a toho a čas a to je vše...

je správce radaru jako město dodat důkaz fotkou nebo je to založeno

jen na tvrzeni města...Děkuji za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A nač se vlastně ptáte? Pže píšete stacionární radar,tak jste dostal A) předvolání k podání vysvětlení k přestupku nebo za B)rovnou pokutu.

A) dostavíte se podáte vysvětlení.ano jel jsem tam , ne auto mělpůjčené Ivan petrolejovič Naftěnko,syn YX nebo manželka JX...

B) zaplatíte a je vše srovnáno a neměli by přijít body (nesleduji bodovou hodnotu za rychlou jízdu ani jiné přestupky takže toto nwn) Nezaplatíte-li po nějaké době přejde do správního řízení a tak je to ,pokud se přestupník neumí obhájit!, o 1000kč dražší a ...

Asi tak nějak

hodnocení

2x

Obratem zaplaťte. Bude to levné a snad i bez bodů.

hodnocení

1x

Ne, jen pokud toto spadne do správního řízení.

Stačí oznámení provozovateli vozidla, že byl spáchán přestupek. Vy máte možnosti, uhradit, sdělit řidiče, nechat do dojít do správního řízení a a bránit se. Pak i podávat žalobu k soudu.

deedee
hodnocení

Děkuji za odpověď mě spíš zajímalo jestli musí

být doložen důkaz fotkou ...

Vždyť to píšu, ne, není třeba dodávat hned fotku.

figurek*
hodnocení

0x

ano, radar si vás vyfotil a zaznamenal čas, místo i vaši rychlost. Nemá smysl se hádat a ještě horší nápad je dopis ignorovat. Raději rychle zaplaťte nebo vás dají do správního řízení a pokutu zacálujete i s přirážkou.

hodnocení

0x
Fotku si můžete vyptat, rádi vám ji pošlou mailem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]