Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtela bych se zeptat je tu nekdo kdo si nechaval delat nove zuby, korunky?chci si udelat keramicke, zubar rikal take neco o zirkonu, je pry lepsi ale drazsi..Cela horni cast by pry stala 45tisic. Jedna korunka keramicka 4500kc.Kolik vas stali zuby a jaké mate? dekuji vam za informace.
Já asi před 5-ti lety. Tvé informace jsou celkem správné. Jeden sice 4500,-, ale vše dohromady, včetně přípravy a práce, vyjde určitě dráž jak 45 000,- Kč. U mne - dva můstky s korunkami, keramické, nahoř šest, dole pět, celkem tedy jedenáct. A se vším všudy 55 000,- Kč. A to před pěti lety. A mám dojem, že ty keramické jsou dostatečně dobré a trvanlivé. Hlavně záleží na tom, jak vše dokáže zubař a technik udělat. Dříve jsem míval z nějakých denta-epoxidů, ale ty vydržely maximálně 10 let. Ale také stály podstatně míň. A teď už mi to z nich ani nechtěl zubař udělat. Na těchto není zatím vidno žádné opotřebení. Snad už mi do smrti vydrží.
Děkuji.No u me rikal 10korunek keramickych 45tisic.plus práce takze taky 55 urcite.dole mam vse v poradku.proste jen horejsek 1Okorunek.2 zuby mam hodne spatny pujdou ven.ty ostatni dobry ale chci mit cely horejsek pekny.Doporucil keramicky chvalil je a cetla jsem par recenzi na ne.prý jsou kvalitní. Rikal neco o pryskirici, je pry levnejsi ale spatna a casem zuby zacinaji hnit a kazit se to nedoporucuje.je to hodne penez, ale stoji to zato..Za ten krásny usmev to pak stojí.Kdyz vidim nektery nemaji zuby je to spatny.
Ty "priskyřičné" jsem právě myslel z těch denta-epoxidů. Zuby se pod nimi sice nekazí (to se mohou zkazit i pod keramikou) ale při čistění a kousání docházelo podstatně dříve k jeji opotřebení až probroušení. A pak bylo nutno vyměnit. Ale ta keramika se mi zdá (zatím) že je stále stejná. Jen zdůrazňuji, aby vypadaly pěkně, hodně záleží na provedení kvalitních "otisků" zubařem a pak na dobrém zpracování zubním tehnikem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.