pani ti to bude nabizet protoze z toho ma penize, idealne kdyz ti jeste vnuti investicni zivotni pojisteni to si bude primo chrochtat, akorat pro tebe je to na nic, nebo presneji pro vsechny je to na nic , bud si pojisteny nebo setris ale dohromady urcite ne
jinak jak uz tu je psane, najdi si nekoho kdo dela pro vice pojistoven a nejde mu v prvni rade o to aby z tebe dostal cim jak nejvic penez
ja za sebe muzu doporucit pojistovnu ceske sporitelny, ted uz patri pod kooperativu, vzdycky mi vyplatili co meli, naopak spatnou zkusenost mam treba z generali, kde pri nemocenske chteli kazde tri tydny vypisovat potvrzeni od doktora o prubehu lecby
kimbert*
vzdycky mi vyplatili co měli...jsi si jistý,že si nepleteš žívotní pojistku s úrazovou?Mimochodem kolegovi zemřel loni otec následkem úrazu tři týdny po nehodě,měl tři posudky ,že smrt byla následkem úrazu,pojištovna kooperativa(dnes) u které byl na tuto smrt pojištěn nevyplatila ani korunu z důvodu,že nezemřel okamžitě ale až za ty tři týdny,na to se měl prý připojistit ! Ale to už dotyčnému pojištěnému nikdo při sjednávání pojistky neřekl.Takže pokud si budete sjednávat pojistku tak kooperativu zásadně ne a když tak číst podmínky ...
jurajjuraj*
no tak zivotni sem zatim fakt nevyuzil beru to tak ze kdyz se dela zivotko tak ve vetsine pripadu se k tomu dela urazovku, nemocenska, trvalky atd
Ona ti ho nabízí a zároveň vysvětlí. Pro zdejší forum jde o problematiku značně komplikovanou. Buď si poslechni paní, nebo lépe najdi poradce který není závislý na jedné pojišťovně a může ti vybrat produkt "na míru". Ve všech případech se nevyhneš tomu, aby ses od nich o tom něco dozvěděl.
Jednoduše. Zabezpečení výpadku příjmu při vlastní nemoci nebo úrazu a zabezpečení rodiny v případě vlastní smrti. Hlavně nekombinovat se spořením. Správné nastavení pojistky je už na podrobné jednání.
jurajjuraj*
tim zabezpecenim vypadku prijmu bych si nebyl tak jisty, to co dokazou uzavrit v dnesni dobe nekteri "pojistovaci" je tak akorat na nakopani do prd... , jinak souhlas
Já mám životní a úrazový dohromady. Život jsem si nechala pojistit jen na cenu pohřbu, protože po mě stejně nemá kdo dědit. Když dosáhnu určitýho věku / teď nevím z hlavy / , tak mi vyplatí nějakou částku, protože to mám včetně investičního. Platím málo, protože kamarádka u pojišťovny dělá, tak mi sjednala něco výhodnýho.
Někdo tu hanil Generali. Měla jsem u nich úrazovku a nemůžu si stěžovat. Po skončení úrazu jsem měla za 3 dny prachy na účtu.
JÁ shodou okolností nedávno životko zrušil. Po úraze jsem zjistil, že se to těžce nevyplatí. Stáhni si schválně oceňovací tabulky pojišťoven, jsou běžně dostupné na jejich webech. Zjistíš trochu jinou realitu oproti tvrzení pojišťováků při "námluvách". Milion vyjímek,aby něco káplo, člověk musí držet svou hlavu pod pažou(a když to uděláš, tak řeknou, že to platí jen na držení v té druhé ruce). Já bych ty peníze raději odkládal bokem pro strýčka příhodu. Ono i to úrazové pojištění je minimálně tisícovka měsíčně za očesanou verzi. Za pět let šedesát tisíc.
vs X milionů pojistné plnění, pokud se opravdu něco stane. Ale každý svého (ne)štěstí strůjcem..
jurajjuraj*
vsechny ty ocenovaci tabulky a vyjimky jsou ale pristupne uz pri uzavirani smlouvy, takze rict po uraze ze pojistovna ma tisic vymluv a vyjimek je tak trochu mimo, no a taky zalezi na pojistovne, proto se vzdycky zasmeju kdyz nekdo uzavira tu nejlevnejsi pojistku a je mu jedno u jake pojistovny, pak se mnohdy divi, prece v dnesni dobe neni takovy problem si zjistit reference na danou pojistovnu
POkud vám to udělá radost - tak ano, byl jsem blbej a nechal se opít rohlíkem od finančního superhyperporadce. Proto píšu, ať si stáhne ty podmínky a nenechá se obalamutit. Nedávno jsem se díval na podmínky nějaké úžasné nabídky na připojištění od mé banky a musel jsem se až zasmát.
jurajjuraj*
tak pojistovna je byznys jako kazdy jiny, kdyz budes opravovat pracky tak to taky nebudes delat zadarmo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.