Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes je to přesně 7 dní, co mám tetování a 6 dní to už 4x denně mažu bepanthenem plus. Vždy to umyju anibakteriálním mýdlem a poté namažu . Tetování se začlo loupat a tatérka mi řekla, že je to projev hojení a že až se to sloupe, tak bude možná potřeba korekce . Chci se zeptat, jak dlouho to mám tím bepanthenem mazat a jestli to mám mazat pořád 4x denně . Ještě by mě zajímalo, jestli můžu používat na to tetování také PANTHENOL, což je mléko, které se dává na popáleniny od slunce a na vyschlou a popraskanou klůži . Když si to třeba ráno a večer namažu bepanthenem a v průběhu dne proti vysušování panthenolem, nestane se nic?
Chtěl jsem se první zeptat tady, ale v případě, že nevíte, zatelefonuji tatérce. Děkuji a přeji hezký den
Ano,můžete to používat...ted už v podstatě můžete používat jakýkoli krém,ale když bude dezinfekční,hojívá nebo s UV faktorem,tím lépe.
Mazat prostě tak často,aby kůže nebyla vysušená,nic složitého,žádnou speciální péči to už nepotřebuje.
Ano je to normální.Každý jsme jiný ,jinak se hojíme a každé tělo "vytlačuje bordel" s těla jinak.Tělo ví,že tam má něco nepřirozeného a snaží se to dostat pryč a to je u každého jinde.
Kamarád šel na opravu tetování 3x než mu ta barva zůstala.Já se blbě hojím,zůstane mi kdejaký škrábanec vidět,takže mě drželo hned
...klidně se koupejte a mazejte jak si vzpomenete.Pokud se to loupe i přes péči ,kterou tomu věnujete,tak to nebude mazáním.Tatérka by Vám to měla opravit,podkud se to loupe hodně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.