Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dopředu píšu, že mě zajímají spíše Vaše zkušenosti, k doktorovi s tím samozřejmě půjdu, ale jen by mě zajímal Váš názor. Jsem po operaci menisku (asi 3 měsíce), vzali mi ho asi 1/3. Koleno po operaci vůbec nebolelo až teď když jsem šla běhat, tak mě po 4 km koleno začalo dost bolet skoro stejně jak před tou operací a i při chůzi bolí. Nebyl to můj první běh už jsem aktivně sportovala asi mesic. Myslíte, že se ten meniskus mohl opět natrhnout ikyž mi v koleni vůbec nekřuplo ani jsem neudělala žádný nekohrolovaný pohyb? Dekuji za Vaše názory
Hřešíte na to, že vám operaci zaplatila pojišťovna, takže nevíte, kolik by vás operace stála v jiné zemi. Pak byste si operovaného kolene víc vážila a chovala ho jako v bavlnce. Nehledě na to, že vám musí vydržet celý život. Ne na běhání, ale abyste vůbec mohla bez bolesti chodit, postarat se sama o sebe.
Podívejte se na ceny například ar/...a pak se podívejte na váš účet, jestli byste na takovou operaci měla, kdybyste třeba v této zemi nějakou dobu žila a musela operaci podstoupit, abyste vůbec mohla chodit.
Opatrně choďte, podle doporučení ortopeda rehabilitujte a děkujte lékařům, že vás tak úspěšně operovali a nekažte jejich práci.
Urazila jsem si před 20 roky velký kus menisku. Museli mi tu část laparoskopicky vyndat. Po operaci mi bylo doporučeno málo chodit pěšky a hodně jezdit na kole. Pěší tůry vyměnit za kolo. Logicky se kloub hodně opotřebovává. Nedavno se koleno ozývalo čím dál víc díky opotřebení. Nechala jsem si udělat zákrok "TOMOFIX" a jsem spokojená. Bylo to deset dnů v nemocnici a za rok na vyndání želez. Ale jsem ráda, že jsem nemusela na výměnu kloubu.Jestli chcete radu pro vaše koleno, tak neběhejte, ale jezděte na kole.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.