Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám na vás tento dotaz, protože jsem plánoval jít na film John Wicl, ale zatím ani jeden den nemám volný, nebo se nechci vrátit domů v jednu hodinu ráno. Takže jak dlouho si myslíte že to budou promítat? Možná by mohli aspoň měsíc
Děkuji za odpověď.
P.S.: Omlouvám se za případné špatné zařazení poradny, ale opravdu nevím, kam to zařadit.
mám na vás tento dotaz, protože jsem plánoval jít na film John Wicl, ale zatím ani jeden den nemám volný, nebo se nechci vrátit domů v jednu hodinu ráno. Takže jak dlouho si myslíte že to budou promítat? Možná by mohli aspoň měsíc
Děkuji za odpověď.
P.S.: Omlouvám se za případné špatné zařazení poradny, ale opravdu nevím, kam to zařadit.
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Záleží na návštěvnosti filmu... Ty téměř nenavštěvované obvykle týden. Více navštěvované dva, tři i měsíc. Bohemian Rhapsody hráli tuším dva nebo tři měsíce.
John Wick je očekánavý film, takže minimálně ještě týden určitě v kinech bude. Ostatně premiéru měl tento čtvrtek, takže ještě není v distribuci ani první týden.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]