Nejste přihlášen/a.
Z Tebe asi vyzařuje, že moc chceš, že máš obavy, aby ses nezklamal. Pak Ti zákonitě chybí ta bezprostřednost, humor a pohoda, které jsou na klukovi přitažlivé. Pokud se Ti nějaká líbí a Ty nevíš, zda o Tebe stojí, tak jí svoji náklonnost nesděluj, jen se s ní vesele kamarádsky bav. Jak na ni vybalíš, že ses do ní zamiloval a u ní jiskra nepřeskočila, tak ona couvne a začne se Ti vyhýbat. Nauč se být nejdřív kámoš. Milý, vtipný a pozorný. Je možné se seznámit, když si najdeš čas na nějaké hobby a budeš navštěvovat nějaký kurz, kroužek, klub, oddíl, spolek, sbor, soubor,... Konkrétně třeba angličtinu, výtvarku nebo taneční pro dospělé, zpěv, nějaký sport, ochotnické divadlo, večerní volejbal. Podívej se do tisku, na internet, co vše Tvoje město nebo blízká obec pořádá, aby ses mohl někde zapojit. Pak ještě na bezpartnera.cz
Zlatý oči, každá dvacátá. Taky jsem kdysi zkoušel internetovou seznamku. Naprostá ztráta času a hlavně sebevědomí. Na můj profil nikdy nikdo nodpověděl, když jsem napsal holce já, nikdy žádná odpověď nepřišla. Že jsem hlupák nešel tenkrát lovit hned ven. Úspěšnost nesrovnatelná. Dnes mám dávno partnerku. A moje tipy? Tancovačky a obchody s hadrama.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.