Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se mám seznámit

Od: bablb* odpovědí: 4 změna:
Ahoj
V životě a to je mi už 25 let mi chybí láska.
Znám jen praci a domov. Chtěl bych už navázat fungující vztah, jenže nevím jak na to. Měl jsem jednu známost v 15 letech na 2 měsíce a druhou mezi 21 a 23 rokem života bylo to ze seznamky. Když jsem chtěl začít hledat přítelkyni, tak jsem zkoušel seznamky jenže se mi na odpověd ozve jedna hi olka z 20 asi. Jednou jsem byl na rande, kde proběhla i pusa, po tom mi holka napsala že už je zadaná s někým koho potkala na ulici nebo cosi. Zkoušel jsem seznámí na táboře pro dospělé, s jednou holkou co tam byla jsme se bavili několik dní, ale pak mi napsala že se sejít nechce v osobním životě, jen na dalším táboře možná. To mi zlomilo srdce a neměl jsem chuť ani žít a skončil jsem na lince důvěry a u psycholožky. Mě odmítnutí vždy hrozně rani. Chtěl bych se zeptat, kde je možné se v dnešní době seznamit, na jakém místě? Kde to holkám nevadí když je oslovim. Na hledání vztahu pres internet nevěřím je tam obří konkure moc můžu a malo žen. A jak ste se seznamili vy? A jak se zbavit toho smutku a strachu z odmítnutí?
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
Prosím nezakládejte zde opakovaně vlákna se stejným problémem. Toto je již třetí...Díky!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já na seznamce našel a podruhé dokonce manželku. To, že to hned nevyjde je řekl bych velmi pravděpodobné, takže se nesmíš hned hroutit a hledat dál - žádná škoda, ta další na Tebe ještě čeká a bude jistě lepší. JInak nejsem žádný hogofogo, ale věř, že mužská konkurence o níž píšeš je veliká, ovšem jen počtem. Je to samej divnej patron a ty holky na to velice rychle přichází..

liska5
hodnocení

0x

Z Tebe asi vyzařuje, že moc chceš, že máš obavy, aby ses nezklamal. Pak Ti zákonitě chybí ta bezprostřednost, humor a pohoda, které jsou na klukovi přitažlivé. Pokud se Ti nějaká líbí a Ty nevíš, zda o Tebe stojí, tak jí svoji náklonnost nesděluj, jen se s ní vesele kamarádsky bav. Jak na ni vybalíš, že ses do ní zamiloval a u ní jiskra nepřeskočila, tak ona couvne a začne se Ti vyhýbat. Nauč se být nejdřív kámoš. Milý, vtipný a pozorný. Je možné se seznámit, když si najdeš čas na nějaké hobby a budeš navštěvovat nějaký kurz, kroužek, klub, oddíl, spolek, sbor, soubor,... Konkrétně třeba angličtinu, výtvarku nebo taneční pro dospělé, zpěv, nějaký sport, ochotnické divadlo, večerní volejbal. Podívej se do tisku, na internet, co vše Tvoje město nebo blízká obec pořádá, aby ses mohl někde zapojit. Pak ještě na bezpartnera.cz

smode*
hodnocení

0x
Ahoj. Žijeme v době kdy se rozdíly v pohlaví násilím ničí a Ty jsi toho důkazem. Před 20 lety by nikdo nevěřil že to to co jsi napsal nepsala stylem spíš holka. Protože ale přírodu moc zblbnout nelze každá holka chce, i když některé tvrdí dokonce opak, někde tam vzadu tak trošku chlapa "prase" co se nebojí každé maličkosti a poradí si za každých okolností. Takže by bylo dobré aby ses trošku uvolnil, přestal řešit minulost a jiné nesmysly a tak nějak "zprimitivněl". Holky nic řešit nechtějí. Chtějí se pokud možno bavit. Jestli Ti nevyhovuje seznamka, seznam se jinde tam kde Ti to vyhovuje. Já třeba na seznámení přes internet nedám dopustit. Je to nejrychlejší, nejlevnější a oba víme proč tam jsme. Právo na odmítnutí má každý a druhý to musí respektovat. Navíc statistika hovoří jasně: na seznamkách jsou dlouhodobě cca 40% muži a 60% ženy. To že se ozve každá dvacátá je normální. Z mého hlediska to lepší být o moc už nemůže. Strachu z odmítnutí se nezbavíš jinak, než že takových odmítnutí pár absolvuješ. P.S. jestli půjdeš na seznamku nepoužívej nick co máš zde
standa76

Zlatý oči, každá dvacátá. Taky jsem kdysi zkoušel internetovou seznamku. Naprostá ztráta času a hlavně sebevědomí. Na můj profil nikdy nikdo nodpověděl, když jsem napsal holce já, nikdy žádná odpověď nepřišla. Že jsem hlupák nešel tenkrát lovit hned ven. Úspěšnost nesrovnatelná. Dnes mám dávno partnerku. A moje tipy? Tancovačky a obchody s hadrama.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]