Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čísla účtu

Od: deed odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, prosím jsem OSVČ a po dohodě ua mě prováděla

platby účetní ale za bohužel měla úraz a bude dlouho v pracovní

neschopnosti a nevím úplně přesně jak platit OSSZ a zdr.pojišťovnou

a nemůžu dohledat čísla účtu. Mám pojišťovnu ČPZP .Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

elane
hodnocení

0x

Snad se to nebude považovat za porušení pravidla poradny (Z4), když Vás odkážu na jejich stránky:

cpzp.cz/...

Účty jsou tam pro OSVČ uvedeny dva. Já bych jim raději zavolala, nahoře na stránce mají telefon na infolinku. *jasne*

hodnocení

0x

Jestli platíte z internetového bankovnictví, tak byste tam u platby za SP a ZP měl mít tlačítko "opakovat platbu". Dělám to takhle u plateb, u kterých jsem líná si vyhledávat, kolik nebo kam mám platit :-D tak to jenom najdete v historii a zopakujete.

A nebo by mohlo pomoct toto? cpzp.cz/...

elane
hodnocení

0x

A to důchodové pojištění: Nevím, jestli jsou účty stejné ve všech krajích. Tady si klikněte na Váš kraj a dozvíte se více:

cssz.cz/...

*jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]