Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Důvěra partnera

Od: agatakk odpovědí: 7 změna:

Zdravím, můj přítel byl včera v klubu a já byla doma protože mám v pondělí důležitou zkoušku, tak jsem se učila.

Ráno mi napsal, že se ho ptala nějaká holka, jestli je volnej a on řekl, že má přítelkyni...ona řekla, že je to jedno a začla ho líbat. Prý ji odstrkl a náš společný kamarád, který tam byl s ním, na ní začal křičet a ona pak odešla. Prý byl hodně zaskočen..

Jsem ráda, že mi to řekl..tohle se stalo poprvé, ale bojím se, že to bylo oboustranné.. Sice jsem mu vždy věřila ale toto mi řekl poprvé :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kdyby nechtěl, neřekne - tak se nebojte. Kdybyste se měla obávat každé (asi) přiopilé slečny, kterou kde potká, ze strachu nevyjdete :)

zdenik
hodnocení

2x

Vy budete asi hezký pár. I on se může líbit dívkám, ale toto byla asi nějaká vlezlá trapná coura, když si dovolí líbat cizího kluka. Člověk mívá hned různé myšlenky, ale asi buďte v klidu, když vám to přítel nezamlčel.

hodnocení

0x

Pravda bývá vždy někde u prostřed..Znáte vyprávění jen z jedné strany. Pokud o nic nešlo, pak nechápu, proč Vám to přítel vůbec říkal? Tím spíše před důležitou zkouškou? Fakt Vám to nepřijde divné?

Jestli o nic nešlo, pak je podle mého lépe povědět - dřív, než někdo z "dobrých přátel" přijde se sdělením, jak se partner líbal s cizí slečnou.

samosato*
hodnocení

0x
Takže si to měl nechat pro sebe nebo v tom líbání pokračovat nebo co vlastně chcete?

elane
hodnocení

0x

Třeba se slečna vsadila, že začne líbat nejbližšího chlapa. Třeba vyhrála drink. Nebo nevsadila a stejně to udělala, aby někomu v tom baru něco dokázala/ukázala. Lidi prostě mívají různé hloupé nápady. Neřešte to.

*ee*

hodnocení

0x
Měla jsem kamarádku, co měla přítele, ale chodila na diskotéky a tam vždycky se s nějakým klukem líbala. Nevím, jestli se zklidnila, když už má děti a je stoprocentně věrná.
doplněno 19.05.19 11:01: Pochybuji, že to pak říkala příteli. Každopádně buď se mu něco doneslo nebo měl podezření a vztah jejich, kvůli tomu, skončil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]