Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde nejlépe koupit injekční lék Nebido?

Od: gappak odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, byl jsem objednán praktikem na vzdálené pracoviště až do nemocnice Olomouc. Po vyšetření mně byl předepsán a rovnou aplikován injekční lék Nebido - zaplatil jsem 1500Kč. Lékař mě sdělil, že vzhledem k tomu, že jsem ze Zlínského kraje, musím si najít nějaké pracoviště, kde mi lék prodají za dostupnou cenu 1500,- a rovnou aplikují. K nim to mám daleko. V lékárně je to k dispozici za cenu 2800,-, podle slov tohoto doktora. Moje otázka zní, kde najdu takové pracoviště ve Zlíně? Podle všeho jsem pochopil, že by se mělo jednat o pracoviště urologa nebo sexuologa, když jsem ale volal na pracoviště v místní nemocnici Zlín (urologie), sdělili mně, že si musím dojít nejdříve do lékárny pro lék za přibližně 2800Kč a následně mi to tam píchnou, takže jsem docela zmatený z této situace, kde teda dostanu informaci o pracovišti, kde dostanu lék za 1500Kč jako v OL nemocnici? Napadlo mě kontaktovat pouze distributora Nebida pro ČR, ten ovšem bez reakce. Nějaký konstruktivní nápad?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Lék Nebido je injekce a jmenuje se tak. nejde o účinnou látku. Aplikuje se při nedostatku testosteronu. Podávají je nejčastěji na endokrinologických ambulancích. Vím o tom, že Plzen to dělá tak, že pacient v této ambulanci /FN Plzeň/ přijde, zaplatí v pokladně 1500,- a injekce je mu aplikovana. Samozřejmě musí být v této ambulanci vedený a vyšetřovaný. Bez receptu nelze získat a v lékárnách opravdu stojí 2800,-. Lék se aplikuje 1x za 3 měsíce, tedy 4x do roka. Je to dost hlídané, protože testosteron se dá zneužívat v boxu a jiných sportech, proto ho bez lékařského předpisu neseženete. levnější jsou jen tabletky, jmenují se jinak, ale musí se brát několikrát denně a nejsou tak účinné/dle lékaře/. Obvolejte endokrinologie ve vašem okolí a zeptejte se na možnosti. Tam pak musíte chodit na kontroly a léčit se. Lékárny tohle neví, protože to odebírají ty nemocnice ve velkém a pak s tím nakládají.

hodnocení

2x
No, nejsem lékárník, ale jde o účinnou látku a ne o název přípravku. Tak se zkuste informovat třeba na Sustanon 250. Injekce má menší objem, asi byste musel mít 4 ale cenu jsem našel cca 190 korun. Jinak u Vámi uváděného léku doplacela pojišťovna asi 720 korun takže cena pro Vás cca 2080. Nicméně údajně od roku 2017 už ten doplatek není.
Berte ty informace jako nezávazné, jen co jsem vyčetl z internetu.
Nejvíc se dozvíte v lékárnách.

hodnocení

0x

@gappak - kde teda dostanu informaci o pracovišti, kde dostanu lék za 1500Kč
Asi vám nezbyde, než obvolat dostupné lékárny.

hodnocení

0x

Informujte se na urologii v místě bydliště.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]