Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyvrcholení u muže

Od: elen odpovědí: 51 změna:

Ahoj.Mám problém při sexu s přítelem.Jsme spolu 15 let-jemu je 34.Spíme spolu jednou měsíčně a teď po třikrát se nám stalo že přítel nedosáhl orgasmu(dříve se to již přihodilo ale ne tak po sobě).On tvrdí že je to tím že je to stále na stejném místě se stejným průběhem,vždy po předešlé domluvě(on sám mě nejprve přemlouvá že má chuť-erekci má v pořádku-žádné prášky nebere).Prý by chtěl mít semnou sex "nečekaně" bez domlouvání a jinde(kuchyň,křeslo apod.).Já však na toto chuť nemám a kolikrát se musím i nutit do "klasiky".Může být opravdu takový stereotyp důvodem pro nedosažení jeho orgasmu?Já nic měnit nehodlám a frekvence sexu mi vyhovuje.Přijde mi to jen jako jeho výmluva.Navíc se mi do toho ještě víc nechce jelikož on z toho nic nebude mít a to prý by chtěl ještě častěji.Myslím že jednou za měsíc je akorát.

51 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Nebuď sobecká nána, trošku se překonej a rozbourej ten stereotyp. Nebo Ti uteče jinam.

Klasik praví, že spokojený chlap má mít plný žaludek a prázdný pytel. S vaší frekvencí, přístupem a stereotypem to vidím spíš naopak. Jestli s tím něco neuděláš, tak bude mít roupy a spláčeš nad výdělkem.

Vztah včeteně sexu je o kompromisu a ne o tom "Mně to tak vyhovuje!"

elen
hodnocení

Pokud mě miluje tak neuteče.Vždyť s ním spím tak nechápu o co jde.Jestliže nemám chuť nebo jsem utahaná tak se přece nebudu nutit.Myslím že problém je u něj.Celých 15 let vše bylo OK a najednou takovéhle výmluvy?

Božínku... jak můžeš být ve svém věku tak naivní? To že to 15 let trpělivě snášel neznamená, že s tím byl spokojen. A hrnec trpělivosti jednou přeteče... proto ta změna. Jestli něco neuděláš, tak počítej s tím, že Tě milovat také možná velice brzy přestane.

elen
hodnocení

Když se budu nutit tak u toho budu akorát naštvaná a stejně nebude spokojený.

A proč mám pocit, že se nutíš i do toho jednoho sexu za měsíc? *zmateny*

Jasně... tak se nenuť, nebuď naštvaná... ale nediv se, že ten chlap už není naštvaný, ale začíná být solidně nas*aný... *zed*

berger*
hodnocení

6x
" Myslím že jednou za měsíc je akorát." - ve 34 letech? Po předchozí domluvě? Stále stejně? Myslím,že myslíte špatně. Myslím,že si brzo najde milenku /pokud ji již nemá/...

hodnocení

5x

Pokud jse spolu 15 let, tak se zlato tomu nediv. Ano, stereotyp je opravdu nanic. Takhle... Chlap potřebuje kromě přítelkyně nebo manželky také milenku. Pokud mu ji nehodláš poskytnout, tak si ji dříve nebo později najde jinde. Pokud to chceš dělat konvenčně na způsob 16. století, tak je to opravdu tvůj problém. Na druhou stranu je chvályhodné, že ti jde o přítelův orgasmus. Tak si to rozdejte kdekoli...

elen
hodnocení

Kdekoliv?Mě to vyhovuje takto.

Ale jemu ne. A vztah je o kompromisech. Chudák chlap.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, patnáct let a stále stejná žena, stejná postel, stejný scénář, stejný průběh, stejná frekvence - to by se porouchal už i robot (a muž není stroj na sex). Chybka je u Vás. Zdravím!

doplněno 16.05.19 23:09:

elen - Vy se dočkáte toho, že se jednou probudíte s otiskem podrážky pánské boty na zadku .

hodnocení

3x

Opravdu to chce změnu! Nemůže to být pořád na stejném místě! Jestli vám to vyhovuje, tak chudák chlap! Vám přijde exotické mít sex v křesle nebo v kuchyni? Bože... Jestli o něho opravdu stojíte, tak mu musíte vyjít vstříc nebo si najde jinou. Pro chlapa jsou nejlepší takové ty rychlovky, kdy vůbec nečeká, že by k něčemu mohlo dojít a ženská ho vyhecuje - vždycky si vzpomenu, jak byly děti malé a my jsme šli kontrolovat do sklepa kotel na uhlí, který špatně "hořel".

hodnocení

3x

Aha. Tak to je jiná. Elen, jestli chcete jednoduchou odpověď, jestli je možné nedojít vyvrcholení v případě, který popisujete. Tak ano! Je to možné. Vždyť nám to tu sama píšete. Už se Vám to stalo 3x po sobě a před tím se stávalo také. Tak co ještě chcete vědět? Chuť na to má, ale to co mu dovolíte ho nudí.

3x po sobě, čtvrt roku každý měsíc To je dost směšné pokud se to použije v souvislosti s frekvencí sexuálního styku. Možná někde na planetě existuje další třicelitý chlap kterému vyhovuje sex na příděl 1x měsíčně v noci, potmě,na misionáře a pokud možno rychle. Ale dost o tom pochybuju. Viděl bych to na pána, co je na pány a soužitím s paní budí dojem normality pro okolí.

no
hodnocení

2x

Vybavila se mi píseň S cizí ženou v cizím pokoji. Jinak vašemu příteli se vůbec nedivím, měla byste se nad sebou zamyslet, chyba je u vás...trošku inovace by neškodilo.

no

Vodíte nás za nos. *smich*

hodnocení

2x

A kolik je vám, 60? Ve 30 letech máte dupat jak králíci. Nedivte se mu.

elen
hodnocení

Je mi 31 a nemám na to prostě chuť.

samosato*
hodnocení

2x
Ano a pokud nezměníte své uvažování tak přijdete i o tu měsíční frekvenci.

vernon
hodnocení

2x
Gratuluji! Jsi na začátku konce vztahu, ale ještě o tom nevíš...

hodnocení

2x

No, tak já Vás přemlouvat nebudu, ani nebudu nic vysvětlovat. O to už se zde postarali jiní. ;) Ale sama za sebe Vám mohu říct, že to celkem chápu. Prostě vy ten sex berete jako tu "nutnost". Prostě Vy to nepotřebujete, nebo Vám stačí to co máte a i ty frekvence a i ta postel, nemusíte u toho lézt po stole, hopsat na křesle, nebo se houpat na lustru. Jednoduše klasika Vám stačí. A kdyby ani ta nebyla, tak Vy se z toho nezvencnete. Nojo. Jenomže zvencnouct se může ten Váš partner. Tak co s tím teď? A víte že odpověď nenalézám. Asi to blbě dopadne. Ledaže byste třeba přistoupila na to, že by si našel nějakou jinou a Vás z tohoto dění vynechal. Ale přitom byste asi chtěla, aby zůstal a fungoval jako partner doma ve všem ostatním. Jenomže ta druhá Vám v tom může udělat pěkný zmatek. Přemluví ho, aby se na Vás vykašlal. A nejlepší na tom může být i to, že i ona po několika letech nebude chtít ani na křesle, ani v koupelně, ani ve sklepě. *smich* Jojo, když se stane tohle, tak z toho kouká vždycky nějaký malér...

olinl
hodnocení

2x

Pokud nejde o vtip, potom: Jednou měsíčně, chudák chlap ve třiceti čtyřech letech, v nejlepších letech.. Divím se, že od tebe ještě neutekl, stejně na to jednou dojde. Udělá si svůj účet na výplatu a potom bude posílat jen alimenty. Co vídám v okolí, tak okolo čtyřicátého roku života jsou rozchody dost časté a i bez návratu zpět. Musíte být pro něj přitažlivá, ale jak někdo psal o tom stereotypu a frekvenci, nevidím to do budoucna růžově. Většina chlapů to potřebuje častěji, nestereotypně..

krtek*
hodnocení

2x

hned mi naskočila scéna z filmu Klub sráčů... "moji rodiče spolu spali jen 1x ato když dělali mě..." *smich*

cyklopoutnik*
hodnocení

1x

Já si myslím že je to fejk, že je Elen ve skutečnosti chlap, který se baví vašimi reakcemi. Všimněte si jeho opakovaných odpovědí, které provokují diskuzi, jenž by jinak dávno vyhasla.

Pokud taková ženská v reálu existuje, už by byla dávno vykopnutá a rozvedená, v případě že to byl jenom přítel, diskuze by byla o tom, co jsem dělala špatně že se na mě přítel vyssral?

A jestli to fakt není fejk, tak ono opakované nedosahování orgasmu má jediné vysvětlení. Přítel si už našel novou ženskou a nezvládá dvě ženské. Z nějakého pocitu povinnosti to na staré babě zkouší ale nová milenka mu pořádně vyprázdnila pytel a pro tu starou mu nic nezbylo, což jí jen tak nechce přiznat a vymlouvá se na nevhodnou lokalizaci a způsob sexu. Jestli tomu tak není a mejlím se, potom připadá v úvahu nějjaká nemoc v počátečním stádiu, jejímž symptomem je ztráta zájmu o sex a takových nemocí je celkem hodně.

elen
hodnocení

Myslet si můžete co chcete.Nestála jsem o nějaké sáhodlouhé reakce.Jen mi jde o to vědět zda je možné nemít orgasmus z toho že je sex podle něj stále stejný.P.S.ono to rozcházení není tak žhavé jelikož máme dítě.Jinou ženu nemá.Tím jsem si jistá.

cyklopoutnik*

Stejně si pořád myslím, že jsi chlap Elen. No tak máte dítě. Co do toho pleteš dítě? Budeš asi první ženská na světě, která zůstala sama s děckem, pokud teda jsi fakt ženská a ne chlap. A jestli máš opravdovou jistotu, že přes ten Tvůj přístup k sexu přítel nikde žádnou ženskou nemá a dokonce jsi si tím jistá, tak máš doma maroda a pošli ho k doktorovi. Vymizení zájmu o sex pravděpodobně signalizuje počáteční stádium nějaké nemoci, ale to už jsem tady jednou napsal.

berger*
ono to rozcházení není tak žhavé jelikož máme dítě.Jinou ženu nemá.Tím jsem si jistá.- no,tak tímto bych si asi nebyl až tak jistý. Máte problém.Velký problém. Přeji vám hodně štěstí.

jenda2*
hodnocení

1x
Bohuzel to neni stereotyp. Svym chovanim ho natolik odpuzujete, ze ho nevzrusujete ani omylem. Ze je s vama je ten receny stereotyp, ktery co nevidet skonci. Pokud se musite nutit, tak to pak musi byt zabava jak v ruske televizi. Jste sama se svym jednanim spokojena? Tak to by jste rozhodne nemela.

15 let?to je přesně ta doba ,-na výměnu,-baterky jsou vybitý,stroj se porouchal.

joudis*
hodnocení

0x

Elen ono když chlapovi často začneš říkat mééé a má jen čekat kdy mu dovolíš není pro chlapa vzrušující. Chlap potřebuje ženu ulovit a pak je to vzrušující a ty to bohuzel utnes svym mééé Je hezké že jsi za kozu s prominutím ale to není kořist ...jen pasivně čekat kdy bude připuštěn *hi*

hodnocení

0x

@elen - Já nic měnit nehodlám a frekvence sexu mi vyhovuje.
Pak se vám může brzo stát, že ani tuhle frekvenci mít nebudete a přítel si jemu vyhovující zajistí jinde.

Když jednou měsíčně v ložnici zhasnete, nezáří mu takové kolečko kolem hlavy? *smich*

Jo... hrozně ho z té svatozáře bolí hlava... a taky se mu špatně spí na zádech, protože ho tlačí křídla. *haha*

elen
hodnocení

Tak já za to nemužu že prostě nemám chuť když on si pískne..

Jistě... nemůžeš, ale uvědom si, že zcela budeš moci za to, až Tě pošle do háje a zamíří jinam.

Jestli ten přístup nezměníš, tak tu za chvíli budeš psát dotaz ohledně nevěry, rozvodu, dělení majetku apod. *ee*

joudis*

A přitahuje te vlastně jako chlap, milujes ho uzijes si sexu s nim nebo si jen odbudeš manželskou povinnost? To jsou zakladni otazky na ktere si odpovez. Možná je problém i u tvého muže ze te nedokáže uspokojit ale je otázka zda o to stojis ...ale alespoň je dobře že sama cítíš že mezi vámi je něco divné jinak by jsi se ani neptala. I snaha se cení a snad to dáte někdy večer při vínku do koupi promluvite si a bude zase dobře...*srdce*

elen
hodnocení

Podle mě je problém na jeho straně.Spím s ním-spím.

Divím se mu, že už nešel jinam. Při tvém přístupu a argumentech.

Spíš s ním? Aha, to bude ten problém, jen spát nestačí. V posteli (a koneckonců i kdekoliv jinde) musíš s chalepem dělat jiné věci než spát ! A dovolit mu taky aby on si hrál s tebou a udělal dobře tobě. Pokud se mu jednou měsíšně nastavíš aby do tebe zasunul, tak se nediv že ho to neba.

hodnocení

0x

@elen - Podle mě je problém na jeho straně.Spím s ním-spím.
Není - vy s ním totiž ani nespíte. Podle toho, co píšete, mu jednou měsíčně, "po předešlé domluvě" podržíte a ještě se k tomu musíte "i nutit".To musí být radost a potěšení, mít něco takového v posteli - ještě že si nemusí podávat písemnou žádost předem.

elen
hodnocení

Na to bych vám řekla že s vámi také spát nemusím vůbec.Já to k životu nepotřebuju.

No se mnou spát skutečně nemusíte *smich2*

elen
hodnocení

Já doufala že to pochopíte jak jsem to myslela.

V tomhle souhlasím s @Jedubabicka... ze všeho co tu píšeš vyznívá, že máš k sexu vlastně docela odpor. Spát s Tebou musí být skutečně očistec a ten chlap si zaslouží metál, že to vydržel celých 15 let.

smode*
hodnocení

0x
Ahoj. Nikdy nelze říct že vztah dvou lidí "je". Vztah dvou lidí jednoznačně "probíhá" a tedy se i vyvíjí. Jakmile se přestane vyvíjet, jde do kopru. Sice se snažíš hledat chybu u partnera, ale tou brzdou jsi zde Ty. Na vztahu, to znamená i na sexu, se neustále musí pracovat. Tvůj přístup "frekvence a místo stačí" nebo "mě to takhle vyhovuje" je zcela mimo mísu. Zkus například do práce chodit jen jednou měsíčně a dělat tam jen to na co máš zrovna náladu..pak bude u šéfové argument "Chodím tam? Chodím!" když bude mluvit o výpovědi docela legrační. Ve zdravém partnerství dělá jeden pro druhého nezábavné či dokonce nepříjemné věci úplně běžně. Dohodnout se dá na všem a pokud ne, radím neblokovat partnera pro někoho vhodnějšího.

hodnocení

0x
Když jsem byl na vojně, tak po návratu z vyvhazky jsme museli ponořit přirození do lavoru. Komu se kule nadnasela, ten si vrznul. Tak to zkuste taky :) Jestliže se chlap neudělá, buď ho to nudí nebo už se vystrikal jinde. To je přece jasné. Zdravý chlap to potřebuje 3x týdně i v padesáti.

damandys
hodnocení

0x

Spíte spolu jednou měsíčně? Tak to jste rekordmani, v jednom dokumentu asi v 60. nebo 70. letech dobrovolníci nespali více dní a noci po sobě a měli dost. U mě stačí se nevyspat jednu noc a pak usnu kdekoliv. Ale chápu jak to myslíte, není spaní jako spaní... :)

jurajjuraj*
hodnocení

0x

popravde se mu ani nedivim , mit doma zenskou ktera mi urci ktery den v mesici, kdy, kde a nejspis i jak dlouho to budeme delat tak si mi postavi akorat vlasy na hlave, pokazde kdyz ji uvidim

beztak uz dostal rozum a chodi si uzivat jinde

hodnocení

0x
Ajak často dodahujerr orgásmu vy¿ Nejsie náhodpu frigidní,,?

hodnocení

0x

Sice to patří do jiné rubriky, ale neodpustím si vtip:

Dva nejhorší okamžiky v životě - Když to poprvé nejde podruhé a když to už podruhé nejde ani poprvé.

fik
hodnocení

0x

Jak už bylo mockrát řečeno,tohle nemůže dobře dopadnout. Teď tě třeba miluje a snáší to,ale každýmu jednou dojdou nervy. Navíc my chlapi to potřebujeme i daleko víckrát než jednou za měsíc.

Vztah je o kompromisech,nejde aby se vše podřizovalo jen tobě. Taky jsou dny kdy jsem tak stahaný z práce že bych si nejradši jenom lehnul a nic nedělal,nic se mi nechce dělat. Ale vidím že na to má ženská chuť tak ji prostě splním to co zrovna chce,protože vím že ona zase splní mě co chci. A i když se mi nechce tak se na to netvářím nějak znechuceně a zhnuseně co že to zase musím dělat že si to i normálně užije a nepřipadá si při tom jak kdyby mě byla na obtíž.

Stereotypem to určitě bude,už jej zkrátka nevzrušuješ,nic nechceš pro rozbití stereotypu udělat,jen se ti nechce-a on ti to snáší jen z toho důvodu že k tobě cítí lásku-až ta vyprchá tak se stane nevyhnutelný a najde si náhradu.

Teď nechci aby to znělo že nějak nadřazuju chapům,to samozřejmě platí pro oba

lucie95
hodnocení

0x

Já mám pořád pocit, že se jedná jen o vtip. Spát s mužem 1x za měsíc a po domluvě, na stejném místě a stejné vlastně všechno? Bože...ještě ho máte? Vztah je o kompromisech, pokud Vás sním sex nebaví, že se musíte nutít vyzkoušejte to jinak. Třeba nějaké pomůcky, kostýmy, košilky vždyť sex je neskutečná zábava a ne povinnosti, kterou si odbyjete jednou za měsíc. A to, že od Vás neodejde kvůli tomu, že máte dítě na to bych moc nespolíhala.

joudic*
hodnocení

0x
No nevim, je mi o par let vic a ve vztahu vzdy denne nebo obden.. Ocekavam partnerku, kamarady uz mam a v tomhle veku uz s nima fakt nemusim sdilet bydleni jako po skole.
Myslim, ze se vam snazi naznacit, ze mu chybi vasen.. a obavam se, ze si nejakou 20tiletou vasen brzo zajisti jinde, pokud uz to neudelal. Zalezi v jakem je stavu :D napr 130kilovy cvalik si novou vasen obstarava hure.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]