Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bratr mě stále okřikuje

Od: katy12* odpovědí: 4 změna:

Dobré ráno,je mi 13 let a mam bráchu kterýmu je 11.Brácha pořád řiká ať nemlaskam,nesrkam,nechroupu a nezpívam.To mě moc vadí.Brácha teda žije s mámou a já s tátou,ale když tam k nim přijedu a nebo on sem,tak to je pořád Kačeno nemlaskej,Kačeno nesrkej,Kačeno nechroupej,Kačeno nezpívej.Poraďte mi prosim co mam dělat,prtože to už brzy asi psychycky nevydržim.Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A byl by velký problém nemlaskat a nesrkat? To by asi vadilo víc lidem. Tak proč se sama od sebe nechovat jako děvče a ne jako čuňátko?

Ovšem pokud opravdu nemlaskáš a nesrkáš, tak to musí být dost opruz. Možná bys mohla bráchovi na každé jeho napomenutí vrátit totéž - vytknout mu klidně to, co vůbec nedělá, třeba brácho, neškrab se na zadku... V klidu a s úsměvem. Chce to mít výdrž, ale když bude vědět, že po každém jeho "nemlaskej" bude následovat tvoje "neškrab se na zadku", přestane ho to bavit.

katy12*
hodnocení

To ještě neznáte bráchu.On skoro nic nejí a já sem mu to oplatila,protože mi to řek mámin přítel (spíš mi to poradil).Brácha nechal na talíři zeleninu kterou nejí a chvil,ku sme ho nechali u stolu asi 5 m,inut a nepomohlo to.Pořád mi to řiká a když on třeba mlaská,srká,chroupe a nebo zpívá tak to je dobrý.

fany08*
hodnocení

0x

Běžný sourozenecký vztah, řekla bych, že bude hůř:D. Jako malá jsem si tohle zažívala taky, mé děti se navzájem až do hádky a větších či menších bitek provokují snad každý den. Doporučila bych ti, nevšímat si ho, naučit se neslyšet, jednou se ti to bude hodit.

kytka*

Klasická puberta. Budete na sebe alergický , jemu zřejmě vadí vše co děláš ty, buď nad věcí a nenech se vytočit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]