Nejste přihlášen/a.
Pekny den,zajimalo by me jak se branit neustalemu vyhrozovani a zastrasovani ze strany sousedu. Kdy nam jednu dobu lepili dopisy na dvere skrz nase psy. Ze jim vadi stekot a vyti. Bydlime v radovem rodinnem dome kde vzdy jedna stena je spolecna. Pisou v dopisech,ze pokud se psy neco neudelame my tak udelaji neco oni. Minuly rok touto dobou jsem prisla domu z prace a byl na nasem dvore kamen. Manzel dosel z prace a hned sousedovi rekl,ze si nepreje,aby po nasich psech hazel kameny. Bylo mu odpovezeno,ze vzdyt jsem hodil vedle. Nasledne asi mesic na to jsme nasli pred nasim vchodem do domu prazdny naboj.Jediny kdo ma v nasi ulici zbrane jsou jiz zminovani sousede. Tento rok ke konci dubna nam obec delala nove chodniky a par dni pote nam pred nasim domem pomalovalo jejich dite novou zamkovou vodovkama. Na tu novou zamkovou jsem panu starostovi prispivali urcitou castkou. Po upozorneni sousedu at tu zamkovou vycisti jsme se dockali jen vyhruzek soudem. Kvuli psum. Elektricky obojek jim dat nemuzu z duvodu epilepsie. Takze by me zajimalo zdali se da nejak branit vuci tomuto. Dekuji predem za odpoved
Jenže jste si nevšiml, že věc může mít 2 stránky. Kde se ve vás bere přesvědčení, že sousedé musí akceptovat neustálé štěkání a vytí vašich psů? Vy si svá práva chráníte, zatím co JEJICH práva ignorujete. To se vám zdá v pořádku? Dovedete si představit, že by si soused koupil starý motocykl a celý den ho na zahradě "túroval"? Líbilo nebo nelíbilo?
Psi většinou vyjí když jsou doma dlouho sami a teskní po páníčkovi. Vy jste celý den s nimi doma nebo chodíte do práce a jak dlouho jsou pejsci zavření doma? Bydlíme v paneláku a tady mívali bígla v bytě i 8 h. zavřeného a on po celou dobu štěkal a vyl.Sousedi si začli stěžovat ,vadilo to nejméně 5 patrům kde to bylo všude slyšet.Když nemůžete spát po noční,to pak je o nervy! Pak majitelce někdo rázně vysvětlil že je to týrání psa a že budou volat policii každý den a osloví i ochránce zvířat a navíc to nahlásí na bytové družstvo že je pes denně obtěžuje a nakonec ho raději dala pryč.Nemám nic proti pejskům ale na vašem místě bych měla o ně i strach že je jednou někdo třeba otráví. Jo,teď jsem to přečetla,,jsme celý den v práci...,,takže psi jsou kde?Zavření doma?
Bohuzel si myslim,ze ani to poslani do prdele by je neodradilo od toho vseho co nam porad delaji. A docela nas to prestava bavit. Clovek,aby se bal vyjit vubec ven.
Tak to mate stesti. My se hlavne vubec s nima ani bavit nechceme. Jeste by to pouzily proti nam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.