Nejste přihlášen/a.
Zdravím, už tak od unora mi začel pobolivat palec u nohy jakoby u kloubu a teďka se bolest začela zhoršovat. Přidali se i ostatni prsty na noze a i palec na druhej noze a občas i nějakej prst na ruce. Vždycky to přijde v takovej křeči a po chvilce zase odezní.Nebo mi hrozne vadí když mi někdo třeba jen přišlapne nohu ten palec, jako třeba naš pes to bych se zblaznil bolesti.Můj táta má dnu tak mi napadlo jestli to nemuzu mít taky. Je mi 19. Je mi jasný že budu muset k doktoru ,ale než se tam dostanu tak se ptam takhke abych byl klidnější. Díky za odpovědi
Vypadá to na dnu. Měl ji můj otec, babička, je to dědičné. Ukrutná bolest, i kdyby moucha na palec sedla Vše se dá zlepšit správnou výživou a eliminováním některých potravin. Lékař řekne více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.